Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hány pasit tartottatok egyszerre max?
Én barátnőből tartottam összesen 6ot. Biztos nagyon jól esett nekik, amikor megtudták egymásról, hogy mind a barátnőm, de sajnos ezt nem láthattam, mert akkor már kórházban feküdtem. XD
2012. aug. 23. 00:20
Éretlen és buta felfogásod van ez nem prűdség kérdése gondolom nem vagy 16-nál több. Kihasználod mind a négy srácot nem szégyenled magad? pedig kéne :)
2012. aug. 23. 00:45
13/47 A kérdező kommentje:
nem lőtték még fel a pizsit, édesem?:))
14/47 A kérdező kommentje:
4?? ezt hol olvastad?:D jaaaa...hogy nem tudsz olvasni. Értem.
Szóval látom mi a helyzet, nem tudtok se szöveget értelmezni, se felfogni, se olvasni.:)
Nem érdekel a véleményetek és hogy milyen ribancnak hordok le. :D Kérdésre választ várok és nem szitkozódást. Köszönööm!:)
15/47 anonim válasza:
Én igazából csak sajnálni tudlak hogy ilyen vagy.
Habár lehet hogy nem is tudod hogy a "tartani" szó mit is jelent mert ha facebook-on beszélgetc velük és flörtöltök az nem együtt lét vagy nem is tudom hogy mit takarhat a tartani szó. Tartani a sertést szokták. Vagy ha tényleg randizol mindegyikkel többször hát akkor igaza van az első komentelőnek. Vagy ha csak sokat ismerkedsz akkor nem vagy az habár a tartani nem erre utal.Remélem meg tudja minden ismerősöd hogy egy ribanc vagy és lenéznek majd.
2012. aug. 23. 00:55
Válasz a kérdésre: 1-et.
U.i.: k*rva vagy. Puszi
2012. aug. 23. 00:55
Hát látom nem csak a pasik nézik le a nőket...egyes nőknek a pasik is csak annyit jelentenek mint a kutyák....tartok belőle hatot mit számít?
2012. aug. 23. 00:56
Szánalmas, hogy senki nem tud a kérdésre válaszolni:) Értelemben, valószínű, hogy a kérdező leköröz mindenkit...:)
2012. aug. 23. 01:00
te lányom eszméletlenül segg vagy...kár hogy a mai világba már elég gyakoriak a hozzád hasonló kretének...azt hiszed mert ilyen hozzászólásaid vannak kurv.ára menő leszel?...14 évesnek tippelek,és biza neked már rég fellőtték a pizsamát és vele együtt az agyadat is az égbe...hiába keresed már nem találod meg.Igazán büszke lehetsz magadra 6 pasi egyszerre? csak nem a plüssállataid véletlen?....1 retek rib.anc vagy ehhez nem fér kétség.további jó kurv.álkodást neked szervusz.hülyepi.csa
2012. aug. 23. 01:05
2012. aug. 23. 01:29
Kapcsolódó kérdések: