Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Hány pasit tartottatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hány pasit tartottatok egyszerre max?

Figyelt kérdés
Én hatot.

2012. aug. 23. 00:05
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
kettőt. a harmadik csak netes volt.
2012. aug. 23. 19:40
 32/47 anonim ***** válasza:
Ha úgy értve h hánnyal flörtölök játszadozok egyszerre , vagyis hányat hülyítek az nagyon sok.De egyszerre csak eggyel járnék.Jelenleg viszont nincs barátom.
2012. aug. 23. 19:54
 33/47 Valaki :D.... válasza:

kérdésre vűlaszolva:eszerre természetesen 1 et...maximum ! ...

Én is kérdeznék: hány éves vagy? komolyan egy 12-13 éves csúf leánkának képzellek el ..akinek van ideje ilyen badarságokkal tölteni az idejét. ? lehetetlen hogy az a 6 pasi egymást ne tudják meg , annyira nem lehetsz ügyes szivem, máskor kisebbet hazudj ;)

2012. aug. 23. 22:58
 34/47 A kérdező kommentje:
Na azt hiszem ennyi primitív ember válasza után ideje fellelnem kilétemet: én egy meleg pasi vagyok, akire mondtatok mindenfélét. Ebből is látszik mennyire idióták vagytok. Gratulálok! Mindenki megbukott! :D hahaha
2012. aug. 23. 23:46
 35/47 anonim ***** válasza:
Akkor meg hímringyó vagy :D
2012. aug. 24. 00:38
 36/47 anonim ***** válasza:
92%
Most hazudtál hogy meleg pasi vagy nem bírod elviselni a kritikát hogy ribanc vagy így inkább egy álarc mögé bújsz rettenetesen rosszul hazudsz =/
2012. aug. 24. 00:38
 37/47 anonim ***** válasza:
Utolsó kérdezőnek igaza van. :) Ha meg "meleg" vagy, akkor ülj be a hűtőbe, mert így nem nagy jövőd lesz Magyarországon...
2012. aug. 24. 00:40
 38/47 anonim ***** válasza:
És mind a kis f.rkad miatt szeret? Hát ilyet még nem hallottam xD
2012. aug. 24. 06:52
 39/47 anonim ***** válasza:
mekkora RIBANC vagy ...ès mèg csodálkozunk mi lányok ha a fiùk nem rendesek velunk . Hát pont az ilyen k.. miatt mint te
2012. aug. 24. 23:48
 40/47 anonim ***** válasza:

"Ebből is látszik mennyire idióták vagytok. Gratulálok! Mindenki megbukott!" LOL

Mégis miből buktunk meg?! Én pl nagyon örülök, hogy ennyi erkölcsös ember van.. Nem idióták, hanem normális emberek.

2012. aug. 29. 21:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!