Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hány pasit tartottatok egyszerre max?
Figyelt kérdés
Én hatot.2012. aug. 23. 00:05
31/47 anonim válasza:
kettőt. a harmadik csak netes volt.
32/47 anonim válasza:
Ha úgy értve h hánnyal flörtölök játszadozok egyszerre , vagyis hányat hülyítek az nagyon sok.De egyszerre csak eggyel járnék.Jelenleg viszont nincs barátom.
33/47 Valaki :D.... válasza:
kérdésre vűlaszolva:eszerre természetesen 1 et...maximum ! ...
Én is kérdeznék: hány éves vagy? komolyan egy 12-13 éves csúf leánkának képzellek el ..akinek van ideje ilyen badarságokkal tölteni az idejét. ? lehetetlen hogy az a 6 pasi egymást ne tudják meg , annyira nem lehetsz ügyes szivem, máskor kisebbet hazudj ;)
34/47 A kérdező kommentje:
Na azt hiszem ennyi primitív ember válasza után ideje fellelnem kilétemet: én egy meleg pasi vagyok, akire mondtatok mindenfélét. Ebből is látszik mennyire idióták vagytok. Gratulálok! Mindenki megbukott! :D hahaha
2012. aug. 23. 23:46
36/47 anonim válasza:
Most hazudtál hogy meleg pasi vagy nem bírod elviselni a kritikát hogy ribanc vagy így inkább egy álarc mögé bújsz rettenetesen rosszul hazudsz =/
37/47 anonim válasza:
Utolsó kérdezőnek igaza van. :) Ha meg "meleg" vagy, akkor ülj be a hűtőbe, mert így nem nagy jövőd lesz Magyarországon...
38/47 anonim válasza:
És mind a kis f.rkad miatt szeret? Hát ilyet még nem hallottam xD
39/47 anonim válasza:
mekkora RIBANC vagy ...ès mèg csodálkozunk mi lányok ha a fiùk nem rendesek velunk . Hát pont az ilyen k.. miatt mint te
40/47 anonim válasza:
"Ebből is látszik mennyire idióták vagytok. Gratulálok! Mindenki megbukott!" LOL
Mégis miből buktunk meg?! Én pl nagyon örülök, hogy ennyi erkölcsös ember van.. Nem idióták, hanem normális emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!