Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Két embert szeretek egyszerre.
tudom hogy hülyeség de próbáld ki: dobj fel egy érmét és míg leesik észre fogod venni hogy melyiknek szurkolsz jobban
2012. júl. 15. 21:21
Hülyéskedni az ember a kistestvérével szokott, nem a nővel, akit szeret.
Az én exem folyton nyúzott, mindig bunyózott velem akár mások előtt is, és már rohadtul elegem volt belőle. Sokszor meg is ríkatott, mert megfeledkezett magáról, és elég durva volt...
De hogy válaszoljak is: válassz. Számold ki. Komolyan! Én mindent valami tuti egyszerű kiszámolóval kiszámolok, és akkor úgy is kiderül, hogy melyiket akarom. Szerintem ebben az esetben is működhet.
De ne verd át őket.
2012. júl. 15. 21:21
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mind a kettőtöknek.
Igazatok van.!
Második válaszoló: Nekem viszont, fontos, hogy a barátom mellett gyereknek tudjam magam érezni néha és normális keretek között.
De ő hozzá jobban húz a szívem. Még egyszer köszönöm nektek.
Szerintem ne dobd el a biztosat! Kezdj el vele hülyéskedni, csiklandozd meg, játszadozz vele! :D Ha nem megy akkor mondjad el neki,hogy mit szeretnél! És kicsit szorítsd vissza a másikkal az éjjeli beszélgetéseket és csak egyre koncentrálni! De ha nem változtat a barátod semmit, akkor válts( de csak ha jól átgondoltad)!!
2012. júl. 15. 21:33
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is!
Megfogadom a jó tanácsot/tanácsokat!!
Most megnyugodtam picit.
énis ebben a cipőben járok. van egy baráto akivel már egy éve járok. de egy paraszt, sosem veszi észre magát hogy mennyire megtud bántani és annyira lekezel hogy néha szívből gyűlölöm. most viszont nins magyarországon. elemnt egy pár hétre énpedig találkoztam egy barátommal. kiderült hogy tetszemneki, és nekemis ő. és énis szégyelle magam mert nem vagyok olyan lány hogy nebirjam pasi nékül. és most randira hivott a fiú és nemtudom mi legyen. nagyon ragaszkodom a bartomhoz. mert régóta vagyunk együtt és persze pont most hogy bejött ak épbe a másik srác és megszabadulhattam volna a pasimtól mindennap arórl beszél hgy megakar változni és hibázott ésj óváteszi stb. és tényeg igyekszik és látom rajta hogy nagyon szeret szóval így mégnehezebb dolgomvan. én azt javaslom neked hogy maradj a pasiddal. ha megbízható persze csak akkor, mertha csak annyi hiányzik hogy nemtudtok együtt hülyéskedni akkor azért az még nem a világvége. majd ha ver... akkor:D(de perméljük ilyen nem lesz soha) mond meg a fiúdnak hogy szedje össze magát nekezeljen úgy mint egy kislányt mert a csajavagy nem a gyereke és hülyéskedjen veled. vagy szívjatok be aztán jön magától. mondmegneki hogy nagyon szeretnéd mert így nemérzed melette hoyg önmagad lennél. és ez neked roszs balbalabla. de szerintem ezért ne hagyd el. a haverod pedig ha tényleg jóbarátokvagytok akkor nemfog ígysem elmenni mellőled és hiddel hogy jó az ha van meletted mégvalaki aki fiú és nem a pasid, de szeret. egyiketse bntsd meg. én az exemmel is ígyvoltam. én mindig ebben a cipőben járok..:D énmrcsak tudom elhagytam a barátom a mostani pasimért vele azvotl a baj hoyg ritkán ért rám. és mikor kidobtam végelett a sulijának ideje mint a tenger és most b*szhatom. de kaptam helyette egy taplot...aki mindig aztmondja hoyg megváltozik szoval nagyonjo. de nyilván ha jobbanszereted a másik srácot akkor válaszd őt. csak tudod én tapasztalatok alapján már nemakarok a szivemre hallgatni. mert az tud fájni. az eszem viszont nem.
2012. júl. 15. 21:48
7/11 anonim válasza:
Hogyha beleszerettél egy másikba, akkor az elsőt már nem is szereted igazán.. jobbat érdemel, válaszd a másodikat és hagyd hogy a mostani barátod olyannal legyen aki igazán szereti CSAK ŐT !!
2012. júl. 15. 22:10
Szerintem maradj a barátod mellett. Életem egyik legnagyobb hibáját követtem el, amikor ugyanilyen helyzetben én is a szórakozást választottam.
2012. júl. 16. 09:36
9/11 A kérdező kommentje:
De igen is szeretem a mostani barátomat, lehet csak egy fellángolás, de nagyon rosszul érzem magam miatta. Köszönöm a ti válaszaitokat is.:)
szia.én ugyan ebben a cipőben járok...volt egy fiú,akivel a legelső testi kapcsolatom volt...(nem feküdtem le vele,csak kicsit eljátszadoztunk egymással) én rettenetesen bele szerettem aztán összejöttünk de csak egy hétig tartott,amit a mai napig nem tudok miért,mert szerintem szeretett/talán még mindig szeret ő is.)már egy ideje nem volt semmi,maradtunk barátok...találkoztunk,beszélgettünk,sajnos nem sokat,mert félig német és elég sokat volt kint(mostmár végleg hazajött)aztán találkoztam a mostani párommal akivel most augusztus 7.-én leszünk 1évesek.Nagyon Szeretem őt és talán lennék is a felesége,de olyan sokszor megbánt.ha szólok neki,hogy valami nem tetszik a viselkedésében,én vagyok a hibás,viszont ha ő szól nekem h én csinálok valamit rosszul,azért is én vagyok a hibás,hogy milyen hülye vagyok...szinte minden nap gondolok arra a másik fiúra és akár hányszor összeveszek a párommal,késztetést érzek,hogy fehívjam a másik srácot,de nem tehetem,mert neki is bnője van...egyszerűen nem tudom hogy mit csináljak....vagy talán csak az első sráchoz azért kötődnék,mert első testi kapcsolat? fogalmam nincs.de érzem hogy valahogy hiányzik az életemből,viszont ha a mostani páromat ott kéne hagynom azt sem bírnám ki... :S
2012. júl. 28. 19:41
Kapcsolódó kérdések: