Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet, hogy két fiút szeretek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy két fiút szeretek egyszerre? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy több mint 2 éve járok a mostani barátommal, és nagyon imádom. Mindenben egyetértünk, keveset vitatkozunk, és ő is annyira szeret, mint én őt. Viszont, megismertem tavaly nyáron egy másik srácot, akivel egy ideig jó haverok voltunk, aztán megromlott a kapcsolatunk, sokat vitatkoztunk, meg vele semmiben sem hasonlítunk. 2 hónapig nem is beszéltünk, annyira összevesztünk, de kb. negyed éve újra. Egy ideig nem érdekelt, de aztán elkezdtem egy kicsit vonzódni hozzá (erről még barátom is tud). Mióta újra beszélünk, nem túlzok, ha azt mondom, hogy mindennap váltottunk legalább 1-2 szót. Viszont úgy egy hónapja megint elég sok mindenben nem értünk egyet, és elég sokszor vagyok kiborulva emiatt. Úgy döntöttünk, hogy nem találkozunk egy ideig, inkább csak msn-en tartjuk a kapcsolatot. De már egy hete nem beszéltünk, és kezdem úgy érezni, hogy megőrülök, annyira hiányzik. Most beleszerettem volna, vagy csak ennyire kötődök hozzá? Egyébként meg, mostanában szinte csak erre a srácra tudok gondolni, és kicsit zavar így, hogy van barátom. :S

Úgy érzem, a barátomat jobban szeretem, mint a másik srácot, épp ezért nem is mondtam még neki, hogy lehetséges, hogy a másikba is beleszerettem. Szerintetek mit kéne tennem?

Az értelmes válaszokat előre is köszönöm :)

2010. júl. 26. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint csak kötődsz hozzá. Nekem is volt ilyen. Sokat beszélgettünk mindig. De amikor eltávolodtunk egymástól annyira hiányzott, de bele kell törődni.
2010. júl. 26. 21:04
 2/6 anonim ***** válasza:
hát nem lehet... :D
2010. júl. 26. 21:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak: igen, de nem szeretnék eltávolodni tőle, meg érzem, hogy ő is kötődik hozzám :S
2010. júl. 26. 21:08
 4/6 anonim ***** válasza:
velem is volt már ilyen sajnos
2010. júl. 26. 21:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Na én is ebbe a cipőben járok.

De ma rájöttem valamire.. Semmi pénzért nem hagynám el a mostani barátom.

Randizzatok, szeress bele újra, én újra meg újra beleszeretek, ma jöttem el és majd megőrülök úgy hiányzik..:S

2010. júl. 26. 21:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát, csak az a probléma, hogy nem tudom, hogy szerethetnék bele újra. Elég gyakran találkozunk, legalább heti 3-4x, sőt múlthéten kb. végig együtt voltunk. Ezért is zavar, hogy vele voltam, mégis a másik srácra gondoltam :/
2010. júl. 27. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!