Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Két embert szerete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Két embert szeretek egyszerre.

Figyelt kérdés
Van egy barátom. Nem régóta, majdnem mindent megtaláltam benne. Nagyon olyan természetre mint én, de egyszerűen képtelen velem szórakozni, "hülyéskedni". Törékeny kislánykánt próbál kezelni. Szóltam neki miatta, azt mondta ezen nem tud változtatni, mert nem szeretné, hogy bajom legyen. Nagyon szeretem tényleg, viszont itt jön a képbe egy tőle picit régebb óta ismert közeli barátom. Tudom, hogy ő se csak barátként szeretne tekinteni rám. Vele el tudok szórakozni. Mellette lehetek "gyerek". Akármit meg tudunk beszélni. Mostanában szinte minden éjjel órákat beszélünk telefonon is. Rettenetesen szégyellem magam, de tényleg mind a kettőjüket szeretem. Nem tudom mit tegyek. Valakinek hasonló tapasztalat vagy "élmény"? Az ÉRTELMES válaszokat előre is köszönöm.
2012. júl. 15. 21:16
1 2
 11/11 anonim válasza:

Ahogy Johhny Depp mondta:

,,Ha két embert szeretsz egyszerre, válaszd a másodikat, mert ha az elsőt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba."

2013. okt. 16. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!