Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hány pasit tartottatok egyszerre max?
Ilyen büdös kur*vát még bottal sem piszkálnám!:DD
2012. aug. 23. 01:33
Egyszer előfordult,hogy kettő volt.Az egyikbe szerelmes voltam,a másikat meg nem tudtam elhagyni.
Elég nagy ribancnak éreztem magam,talán az is vagyok,de ártani egyiknek sem akartam,csak nem tudtam mi lenne a jó döntés.
Én nem ribancozlak,nem az én dolgom,hogy ítélkezek feletted,azonban szegény fiúkat sajnálom,biztosan van köztük aki komolyabb érzelmeket táplál és még nem is tudja mennyire reménytelenül.
2012. aug. 23. 01:39
Hogy lehetsz ekkora ribanc? Játszani mások érzéseivel...te nem vagy normális. Neked nem való rendes kapcsolat, csak kúrogasd magad mindenféle emberrel...szánalmas! A kérdésre a válasz: normális csaj 1 pasival van együtt és nem tartja. Az állatokat szokták tartani...
2012. aug. 23. 01:47
tartani? lovakat meg kutyákat szoktak édesem. mellesleg azt tudod, hogy téged hányan tartanak egyszerre? inkább ez után kéne érdeklődnöd: )
2012. aug. 23. 03:47
Hogy száradna le a p.nád... :D
2012. aug. 23. 07:34
te aztán szereted a f@szt édes lányom...ritka szánalmas vagy, nem csak a kérdésed alapján hanem a hozzászólásaid alapján is...remélem a tükör ketté reped ha belenézel...
hogy válaszoljak is: tartani még életemben nem tartottam egy pasit sem...én csak párkapcsolatokban éltem, és mindig csak egy sráccal...most is eggyel vagyok 5 éve.
Szerintem kicsit el kéne gondolkoznod az erkölcsről és a párkapcsolati normákról...
L22
ui: Kíváncsi lennék a valós korodra Édes...;) 15-nél több nem lehetsz...
2012. aug. 23. 08:56
Úr isten... És te már hány éve is szívod előlem a levegőt..? Megértem, hogy nem érdekel a saját elk*rvulásod, és te rohadt büszke vagy magadra, de a férfiak érzéseivel nem is törődsz? Szerintem azt se tudod mi az a szerelem. Amúgy a 9-es, leírta, hogy ő nem tudott tükörbe nézni, mert annyira szégyellte magát. Már csak az IQ-dból is látszik a személyiséged. Egy rossz plasztik ribanc... Nekem egy párom van, szeretem, és nem is gondolnék rá, hogy megcsaljam. Gratulálok az életkiviteledhez, büszke lehetsz magadra. És remélem, csak egy kicsit elgondolkozol a válaszokon, és felteszed magadnak a kérdést: "Vajon, miért írják ennyien, hogy ribanc vagyok?"
2012. aug. 23. 09:46
2012. aug. 23. 14:23
Szegény lány ha az anyukája tudná hogy milyen buta gyorsan elcserélné egy majomra =/
2012. aug. 23. 15:17
Annyiban egyetértek a többiekkel, hogy nem szokás pasit tartani. A kérdés az hogy mit értesz tartás alatt? Szexelsz minddel? Vagy fűzögeted őket? Nos egyik sem szép dolog. Válaszolván a kérdésedre: nekem mindig is egy pasi volt az életemben. Jelenleg is így van. Párkapcsolatban élek, és nem vágyom másra. Tökéletesen megelégszem vele. (szerintem ez a normális:)
2012. aug. 23. 15:33
Kapcsolódó kérdések: