Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hány pasit tartottatok egyszerre max?
Figyelt kérdés
Én hatot.2012. aug. 23. 00:05
4/47 Fülünyúl válasza:
Elég sekélyes és felszínes lehet az életed, jellemed az első hozzászóló tökéletesen sommázta.
Én csak egyet, ugyanis egyszerre csak egyet tudok szeretni, k*rva meg nem vagyok.
5/47 anonim válasza:
Lehet kicsit erős kifejezés de első kommentelővel egyet értek ;)
6/47 A kérdező kommentje:
Nem a prűdek véleménye érdekel, hanem a kérdésemre válaszok! Köszi! :)))
2012. aug. 23. 00:09
7/47 Fülünyúl válasza:
Ez nem prűdség kérdése kedves kérdező, hanem jellemé.
8/47 A kérdező kommentje:
nem is a jellemé.:) A kérdésem ott van fent feketén leírva! :) Köszi
2012. aug. 23. 00:12
9/47 anonim válasza:
Nekem egyszer volt egyszerre kettő. Egy időben jöttek, nem tudtam dönteni. Nem volt semmi, csak csók, de mégis ribancnak éreztem magam. Gyorsan szakítottam is az egyikkel, sajnos pont őt kellett volna megtartanom, mint később kiderült. Szerintem szegény azóta sem érti mit rontott el.
Szóval nem értem, hogy tudsz tükörbe nézni? És ha véletlenül terhes leszel, honnan tudod, ki az apja?
10/47 A kérdező kommentje:
Úgy ahogy te is tükörbe tudtál nézni anno! :)) puszi.
2012. aug. 23. 00:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!