Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, hogy lassan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy lassan 2,5 év után végre felfogjam és elhigyjem, hogy együtt vagyok az álomnőmmel? 27/F

Figyelt kérdés
Most 20 éves a barátnőm, 18 éves volt, amikor összejöttünk. Már majdnem 2 és fél éve. Minden tekintetben olyan nő, amilyet megálmodtam magamnak. Külsőre, belsőre, stílusra. Én még sokszor a mai napig nem hiszem el, hogy a számomra a legjobb nőideálom az én párom és együtt van velem. Ezeket neki is szoktam mondani mai napig. Hogyan higyjem el végre mindig, hogy velem van együtt és engem szeret?

okt. 6. 09:34
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:

Nálam fordítva.

Az átlagos testalkatot kedvelem, vagy esetleg talán egy pár kiló plussz.

A jelentős tulsúllyal már nem tudok mit kezdeni.

Az már számomra kezelhetetlen minden szempontból. Egy nagy darab nő mellett pl nekem kissebbségi érzésem van. Úgy érzem magam, mint egy kis mazsola.

Nem tehetek róla. Ez van. 🤷‍♂️

nov. 18. 19:05
 52/58 A kérdező kommentje:
Teljesen megértelek. Semmi gond.
nov. 18. 19:13
 53/58 anonim ***** válasza:

mondjuk szakíts.. és akkor felfogtad hogy együtt voltál :D

miféle cringe kérdés ez amúgy

nov. 19. 08:50
 54/58 A kérdező kommentje:
Hasznos válaszokat kérek szépen.
nov. 19. 10:43
 55/58 anonim ***** válasza:
ez most komoly? xd
nov. 19. 10:51
 56/58 A kérdező kommentje:
Még annál is komolyabb...
nov. 19. 11:15
 57/58 anonim ***** válasza:
szerintem a frászt van neked tökéletes barátnőd, sztem szingli vagy aki itt szórakozik :)
nov. 19. 11:17
 58/58 A kérdező kommentje:
Kérem a haszontalan válaszok mellőzését!
nov. 19. 12:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!