Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelitek az olyan időszakot, amikor kevesebb időt tudtok együtt tölteni?
Barátnőmmel jelenleg még nem opció az összeköltözés, kb. 1 évig. Eddig tőle 20 percre laktam és nagyon könnyű és kényelmes volt találkoznunk, de én elköltöztem kb. 20 km-re. Így nagyjából 45-60 perc (tömegközlekedéssel) ez a távolság. Közben neki elkezdődött az egyetem és mellette gyakornokként dolgozik + néha egyéb munkát is vállal, amikor van lehetőség rá és szükséges. Így most teljesen megváltozott a heti rutinja + itt van közöttünk ez a távolság is.
Előtte sokszor találkoztunk, hetente kb. 4x, de volt amikor minden nap. Most ez leredukálódott leginkább a hétvégékre + kb. 2 alkalomra, de akkor csak edzünk és ez nem teljesen ugyan olyan, mint amikor csak kötetlenül találkozunk.
Biztos vagyok a kapcsolatunkban és tudom, hogy ez nem a világ vége és csak kb. 1 évig lesz ez a helyzet, de jelenleg ez egy nagy változásnak tűnik az eddig együtt töltött időkhöz képest és nem tudom, hogy mennyi idő kell, amíg ezt megszokom.
Ezt nem kell "kezelni"
Ugyanugy elvagyunk minden szupi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!