Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok, akik együtt éltek! Ti hogyan kezelitek a pénzügyeket?
Figyelt kérdés
Úgy értem, közös kasszán vagytok? Szoktatok kölcsön kérni a másiktól? Stb...2013. okt. 13. 21:18
1/8 anonim válasza:
Közös kasszán vagyunk. Persze közösen is beszéljük meg ha valamit kell venni. Nincs az h valameikünk csak úgy kivesz.
2/8 A kérdező kommentje:
De kinél van a pénz? Mióta vagytok együtt?
2013. okt. 13. 21:22
3/8 anonim válasza:
5 éve vagyunk együtt. A pénz egy kis dobozba van betéve.
4/8 anonim válasza:
nem vagyunk közös kasszán (3 éve vagyunk együtt). egyrészt, én eddig tanultam, ő dolgozott, tehát nem is nagyon lett volna mit beraknom a kasszába a diákhitelen kívül :D másrészt most, hogy dolgozunk, akkor sem merült föl a közös kassza. mindenki arra költi a pénzét, amire akarja, és nincs vita, hogy bezzeg én többet adtam be, mégis te költesz többet. volt olyan régen, hogy megszorultam, akkor kértem tőle kölcsön, amit következő hónapban meg is adtam.
6/8 anonim válasza:
Én nem csak szüleim metódusát tudom elmesélni, ők úgy oldják meg, hogy minden közös költséget megfeleznek, a számlákat, mosószert, stb, de minden héten változik, hogy ki vásárol be a boltban és ilyenkor a bevásárló/ a hetes fizeti. 22 éve vannak együtt. Van közös számlájuk a nagyobb dolgok kifizetésére, pl autó javítás.
7/8 anonim válasza:
Minden közös, nem számolgatunk, nem felezgetünk. Megbeszéljük, mi kell, a nagybevásárlásokat is közösen intézzük. Ez nálunk így természetes, máshogy nem is menne. Talán mert a szüleinktől is így láttuk.
8/8 anonim válasza:
1éve lakunk együtt (5éves kapcsolat). Szüleinktől azt láttuk mindketten, hogy ment a közösbe a fizetés,de valahogy mégis az anyák voltak akik rendezték pénzügyeket, persze apáknak is volt korlátlan hozzáférése...
mi mégis külön kasszán vagyunk.. én feleannyit keresek mint ő, a költségeket megfelezzük, így nekem kevés marad neki viszonylag sok... kissé furcsa mert közös célra spórolunk(lakás) de mégis rosszul érezném magam, ha nem a saját pénzemből vennék magamnak pl tampont...
Szval még nem igazán alakult ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!