Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párok, akik együtt éltek! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párok, akik együtt éltek! Ti hogyan kezelitek a pénzügyeket?

Figyelt kérdés
Úgy értem, közös kasszán vagytok? Szoktatok kölcsön kérni a másiktól? Stb...

2013. okt. 13. 21:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Közös kasszán vagyunk. Persze közösen is beszéljük meg ha valamit kell venni. Nincs az h valameikünk csak úgy kivesz.
2013. okt. 13. 21:20
 2/8 A kérdező kommentje:
De kinél van a pénz? Mióta vagytok együtt?
2013. okt. 13. 21:22
 3/8 anonim ***** válasza:
5 éve vagyunk együtt. A pénz egy kis dobozba van betéve.
2013. okt. 13. 21:25
 4/8 anonim ***** válasza:
nem vagyunk közös kasszán (3 éve vagyunk együtt). egyrészt, én eddig tanultam, ő dolgozott, tehát nem is nagyon lett volna mit beraknom a kasszába a diákhitelen kívül :D másrészt most, hogy dolgozunk, akkor sem merült föl a közös kassza. mindenki arra költi a pénzét, amire akarja, és nincs vita, hogy bezzeg én többet adtam be, mégis te költesz többet. volt olyan régen, hogy megszorultam, akkor kértem tőle kölcsön, amit következő hónapban meg is adtam.
2013. okt. 13. 21:34
 5/8 anonim ***** válasza:
2013. okt. 13. 21:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nem csak szüleim metódusát tudom elmesélni, ők úgy oldják meg, hogy minden közös költséget megfeleznek, a számlákat, mosószert, stb, de minden héten változik, hogy ki vásárol be a boltban és ilyenkor a bevásárló/ a hetes fizeti. 22 éve vannak együtt. Van közös számlájuk a nagyobb dolgok kifizetésére, pl autó javítás.
2013. okt. 13. 22:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Minden közös, nem számolgatunk, nem felezgetünk. Megbeszéljük, mi kell, a nagybevásárlásokat is közösen intézzük. Ez nálunk így természetes, máshogy nem is menne. Talán mert a szüleinktől is így láttuk.
2013. okt. 13. 22:32
 8/8 anonim ***** válasza:

1éve lakunk együtt (5éves kapcsolat). Szüleinktől azt láttuk mindketten, hogy ment a közösbe a fizetés,de valahogy mégis az anyák voltak akik rendezték pénzügyeket, persze apáknak is volt korlátlan hozzáférése...

mi mégis külön kasszán vagyunk.. én feleannyit keresek mint ő, a költségeket megfelezzük, így nekem kevés marad neki viszonylag sok... kissé furcsa mert közös célra spórolunk(lakás) de mégis rosszul érezném magam, ha nem a saját pénzemből vennék magamnak pl tampont...

Szval még nem igazán alakult ki...

2013. okt. 14. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!