Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok, vagy akik együtt éltek, pénzügyeket hogyan intézitek? Ez így oké?
Mert nálunk az van h a párom 4x annyit keres mint én, és azt mondta, hogy akkor úgy a fair, ha a közös dolgokat is ilyen arányban osztjuk el. De így rám kb tényleg semmi kiadás nem marad, mert annyira sok kiadásunk szerencsére nincsen. Ez így jó szerintetek, mert néha meg bűntudatom van, h ő nyilván sokkal többet ad a közösbe...
Nálatok mi vált be?
feleségem hasonlóan érez, azt hiszi időnként, hogy kitartott mert mindent én fizetek. na de ha ő nem dolgozik, akkor hogyan fizet bármit is? :)
általánosítok: ti nők, mindig túlgondoljátok a dolgokat. nem lehet, hogy egy férfinak ez a férfiasságot is jelképezi? az, hogy eltart téged, törődik veled annyira, hogy ő állja a kiadásokat. hiszen egy férfinak ez a dolga (és nyilván nem kell visszaélni vele :) ).
Hát ha ebből később nem lesz az, h bezzeg ő eltart, akkor nem baj, de ha ezt egyszer is a fejemhez vágná, az nagyon rosszul esne...
Igyekszem amúgy fizetni egy csomó más dolgot. Pl. ha elmegyünk mekibe, vagy fagyizni, azt sokszor én fizetem, de a bevásárlásnál is ha látszik h sok lesz a vége már veszi is elő a kártyáját, és nekem csak kisebb bevásárlásokat hagyja fizetni.
Ez aranyos tőle, mert tényleg rohadt sokat keres, én meg rohadt keveset, és fordítva én is így gondolnám, mint ő, csak félek, nehogy az legyen, h később meg előhozza, ha valamin vitatkozunk, vagy ilyesmi.
Ez így nagyon kedves és korrekt tőle, hasonlóan állok magam is a páromhoz (és ő is sokszor érezte magát kitartottnak emiatt). A lényeg, hogy ha emiatt ilyen érzésed van, akkor tedd oda magad más, nem anyagi természetű helyzetekben.
Azért ezt a kérdést majd belinkelem, amikor legközelebb azt bizonygatja valami lúzer, hogy minden csaj pénzéhes r1banc. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!