Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem egy srácba, nem régóta vagyunk együtt. Előtte volt egy szörnyű kapcsolatom és most kezdenek előjönni a traumák Mit tegyek?
Az exem bántalmazott mindenhogy, lelkileg, testileg, verbálisan.
Tönkre tett teljesen, azóta eltelt 2 év. Nem akartam kapcsolatot de megismertem valakit és szerelmes lettem viszont nagy félelmek vannak bennem. Kételkedem,a dologban mert nem szeretnék megint csalódni meg bántva lenni. Nagyon nagyon sok rosszat átéltem a volt barátommal és félek hogy valakivel megint valami hasonlót kell végigcsináljak.
Hogyan bízzak, mit tegyek?
Bízz. És mindig csak olyan dolgokba menj bele, amiket örömmel és igazán akarsz.
Mondd meg, mit szeretnél, és azt is, ha valamit nem.
Miert kene megbízni barkiben is csak mert ő masik pali?
Egyik se lesz attol angyal csak mert másik.
Vagy vállalod a kockazatot hogy vagy átvetnek vagy nem(a szerelem amugyis múlandó), vagy azert hogy lerágd csak a 10 körmöd meg felesleges.
Epickus isten szintü géniusz tip....
Ismerd meg mi elöt párkapcsolatot kezdeményeznél nála
Ennyi
A régebbi rosz tapasztalatodal nem tudok mit kezdeni lépj túl vagy kérd qszihologus segítségét nagyon mást nem tudsz tenni
Bocsi a helyes írás miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!