Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy fogadnád, ha életed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadnád, ha életed eddigi legnagyobb szerelméről, akivel megint fel akarnád venni a kapcsolatot, hogy talán együtt lehessetek megint, megtudnád, hogy megházasodott?

Figyelt kérdés
felvetődne benned, hogy talán később még lehet belőle valami ?
2016. jan. 5. 22:13
 1/8 anonim ***** válasza:
96%

Ha ennyire lekésted, már ne is akard.. vagyis álmodozni lehet, de a másik már rég túl van rajtad..

Jártam a cipődben :) (N)

2016. jan. 5. 22:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Valózsínűleg szíven ütne, de ilyenkor már nem lehet mit tenni, el kell fogadni és tovább kell lépni.
2016. jan. 5. 22:15
 3/8 anonim ***** válasza:
94%

először biztos nem repesnék az örömtől, de utána elfogadnám, hogy ez a helyzet és túllépnék rajta

ezek után biztos nem gondolnám, hogy bármi is lesz köztünk a jövőben

ha te ebben a helyzetben vagy, zárd le és ne várj ilyenekre

2016. jan. 5. 22:17
 4/8 anonim ***** válasza:
82%

1vagyok..Tényleg ma van a bunkóest?

mrcrime küldte:"Azt hitted mert pinad van megtarthatod a ferfit mi? De tevedtel"

aha, kishaver, valóban tévedtem, na mehetsz csicsikálni ;)

2016. jan. 5. 22:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Velem nem volt ilyen, de amikor a gyerekkori szerelmem férjhez ment és láttam az esküvői fotóikat akkor elszomorodtam picit.

Hát még akkor amikor azt láttam, hogy a férje egy nálam is alacsonyabb és kövérebb férfi. Én meg pont azért nem mertem hozzá közeledni merthogy "úgysem lenne nála esélyem ilyen külsővel, inkább ne álmodozzak", elképzeltem mi lehetett volna és, hogy talán én is állhatnék ott.

2016. jan. 5. 22:21
 6/8 anonim ***** válasza:
18%

Akkor is felvenném vele a kapcsolatot, ha úgy tartja kedvem.Ki tudja, mit hoz az élet? Még elválhatnak.

Ezért kell gyorsabban lépni és időben újra próbálkozni, mielőtt tényleg megházasodik.

2016. jan. 5. 22:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Gratulálnék neki,vagy hagynám a fenébe,fel se keresném.
2016. jan. 5. 22:48
 8/8 anonim ***** válasza:
77%
Tudom ez nem mindenkire igaz, ismeretségi körben van egy olyan volt szerelem, ahol a pár egyik tagja évek óta nem fogja fel, hogy ebből már soha nem lesz semmi. Akkor is reménykedett, mikor szétmentek, hogy varázsütésre rendbe jön minden, utána, hogy visszamegy hozzá az illető, aztán, hogy elhagyja majd érte az új párját, aztán szétmennek az új párjával, aztán mikor szétmentek se táncolt vissza. Soha nem fog visszamenni hozzá, ezt maga az exe mondta, semmi hatása. A következő lépés már a gyűrű, az esküvő és a gyerek lesz, nem tudom mi kéne neki, hogy leessen, hogy ez nem normális, és saját magának akadályozza, hogy továbblépjen. Általában nem 2 hónap után esküdnek az emberek, gyanítom volt ennek előzménye, engedd el, mert igazából magaddal cseszel ki ezzel.
2016. jan. 5. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!