Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadnád, ha életed eddigi legnagyobb szerelméről, akivel megint fel akarnád venni a kapcsolatot, hogy talán együtt lehessetek megint, megtudnád, hogy megházasodott?
Ha ennyire lekésted, már ne is akard.. vagyis álmodozni lehet, de a másik már rég túl van rajtad..
Jártam a cipődben :) (N)
először biztos nem repesnék az örömtől, de utána elfogadnám, hogy ez a helyzet és túllépnék rajta
ezek után biztos nem gondolnám, hogy bármi is lesz köztünk a jövőben
ha te ebben a helyzetben vagy, zárd le és ne várj ilyenekre
1vagyok..Tényleg ma van a bunkóest?
mrcrime küldte:"Azt hitted mert pinad van megtarthatod a ferfit mi? De tevedtel"
aha, kishaver, valóban tévedtem, na mehetsz csicsikálni ;)
Velem nem volt ilyen, de amikor a gyerekkori szerelmem férjhez ment és láttam az esküvői fotóikat akkor elszomorodtam picit.
Hát még akkor amikor azt láttam, hogy a férje egy nálam is alacsonyabb és kövérebb férfi. Én meg pont azért nem mertem hozzá közeledni merthogy "úgysem lenne nála esélyem ilyen külsővel, inkább ne álmodozzak", elképzeltem mi lehetett volna és, hogy talán én is állhatnék ott.
Akkor is felvenném vele a kapcsolatot, ha úgy tartja kedvem.Ki tudja, mit hoz az élet? Még elválhatnak.
Ezért kell gyorsabban lépni és időben újra próbálkozni, mielőtt tényleg megházasodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!