Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bánt hogy a barátnőm előttem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bánt hogy a barátnőm előttem mással is együtt volt, hogy tegyem túl magam ezen?

Figyelt kérdés
Pár hónapja vagyok együtt a barátnőmmel, és nem tudom túltenni magam hogy előttem 4 fiúval volt kapcsolata, közölük az egyik a volt barátom. Nagyon fáj minden szeretkezéskor belegondolni hogy mással is lefeküdt. Valakinek ötlete hogy tudnám magam ezen túltenni?
2016. jan. 3. 14:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
38%
Előbb-utóbb nem fogsz erre gondolni.Elfogadod,mi mást tehetnél?
2016. jan. 3. 14:03
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
Mondhatnám hogy az idő segít, de nem fog. De ha ez zavar akkor hagyd el. Ne hajszold abba bele hogy ő szeret egyre jobban te meg csak erre tudsz gondolni kivel volt. Nem kell fájdalmat okozz neki azért mert te nem a KÖZÖS JÖVŐN gondolkozol hanem az ELMÚLT IDŐN.
2016. jan. 3. 14:05
 3/14 Kenzo Tenma ***** válasza:
100%
Mert neked ő az első?
2016. jan. 3. 14:15
 4/14 anonim ***** válasza:
76%
Az elején is tudtad, hogy ez van elfogadtad. Ha ennyire zavar keress mást, de nekem ne nyafogj itt, hogy így meg úgy szereted és nem keresel mást. Cselekedj!
2016. jan. 3. 14:23
 5/14 anonim ***** válasza:
88%

Neked nem való kapcsolat, ha ilyen dolgok zavarnak.

Komoly birtoklási vágyad van és kifogod készíteni magad.

2016. jan. 3. 14:34
 6/14 Sunshinedoll ***** válasza:
86%
Nőj fel!
2016. jan. 3. 14:36
 7/14 anonim ***** válasza:
95%
veled van a baj. mondhatnám beteg vagy
2016. jan. 3. 14:48
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szedd össze magad, éretlen vagy.
2016. jan. 3. 14:52
 9/14 anonim ***** válasza:

Nyugi,biztos akad még pár 12 éves,aki nem volt még senkivel sem...

:-D

2016. jan. 3. 15:40
 10/14 anonim ***** válasza:
Hát, ez nem normális. Tinik vagytok? Neked ő az első? Egy érett ember nem foglalkozik ilyenekkel.
2016. jan. 3. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!