Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy lassan 2,5 év után végre felfogjam és elhigyjem, hogy együtt vagyok az álomnőmmel? 27/F
Na igen. Ez a helyzet nem piskóta.
Én már 4 éve vagyok egyedül. De lassan most már attól kezdek el félni, hogy ha véletlenül összejönne valami, akkor egyálltalán elhiggyem e, hogy ez végre megtörtént.
Ma nagyon nehéz nőkkel kapcsolatot teremteni.
Iszonyat nehéz.
Én már tényleg attól félek, hogy ha ez esetleg megtörténik, akkor hogyan fogom ezt egyálltalán elhinni.
Fogom e tudni kezelni azt, hogy egy olyan dolog jött a valóságba, aminek ma 0.1% az esélye.
Ma az a nehéz, hogy egyedül vagyok, akkor meg az lessz a nehéz, hogy tudni kell feldolgozni, és tudomasul venni, hogy lett egy nő az életemben.
Na ez nem lessz piskóta az biztos.
Egy lottó 5- öst szerintem lazábban tudnék kezelni, mert azt nem tartanám csodának, csak szerencsének.
22.
Köszi Cimbi.
Az a baj, hogy ha mostanában van esetleg randim, oda is úgy megyek, hogy teli van a gatyám, mert félek az elutasítástól, aminek sajnos 95%-os az eséllye.
21#
24.
Aranytestvérem, a gyakorin vagy. Mi más lenne?!
Kérdező!
Szerintem még mindig az lép meg, hogy mennyire könnyen összejött. Lehet ezért érzed ezt. Ha többet kellett volna dolgoznod érte akkor lehet azt éreznéd, hogy ezaz végre az enyém, de sokat dolgoztam ezért.
Aztán lehet, hogy rosszul látom hiszen nem ismerem az összes részletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!