Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy lassan 2,5 év után végre felfogjam és elhigyjem, hogy együtt vagyok az álomnőmmel? 27/F
Figyelt kérdés
Most 20 éves a barátnőm, 18 éves volt, amikor összejöttünk. Már majdnem 2 és fél éve. Minden tekintetben olyan nő, amilyet megálmodtam magamnak. Külsőre, belsőre, stílusra. Én még sokszor a mai napig nem hiszem el, hogy a számomra a legjobb nőideálom az én párom és együtt van velem. Ezeket neki is szoktam mondani mai napig. Hogyan higyjem el végre mindig, hogy velem van együtt és engem szeret?okt. 6. 09:34
31/58 anonim válasza:
Magyarul élvezd ameddig tart, előbb utóbb úgyis lecserél, addig éld ki magad rajta.
32/58 A kérdező kommentje:
Dehogy cserél le...
okt. 8. 10:55
34/58 anonim válasza:
Már le is cserélt, csak még álomvilágban élsz.😉
35/58 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszoló is akad?
okt. 8. 11:09
36/58 anonim válasza:
Szerintem ha valóban túlsúlyos, sőt.
Erősen túlsúlyos, akkor nem kell aggódnod.
Nem cserél le, mert a túlsúlyos nőket a férfiak kb 10%-a keresi, így nem vagy veszélyben.
A jó alakú, vékonyabb, csinos nőknél már óriási a veszély.
Olyat manapság talán nemis érdemes választani, mert tuti biztos, hogy történik valami.
Az én párom is 4-5 kollegájával jóban van, de ő nem tudja, hogy én ezt tudom.
Egyébként jól elvagyunk, úgy hogy ezért nem foglalkozom ezzel. Otthon is van szex bőven, csak neki egy kicsit nagyobb az étvágya.
37/58 A kérdező kommentje:
#36 igen eléggé extrémen túlsúlyos. És eléggé csinos ahhoz képest, hogy nem nádszálvékony és nem 40 kiló vasággyal együtt.
okt. 8. 11:25
38/58 Senior Séf válasza:
Ne hidd el. Ne dőlj hátra, mint akinek nincs dolga. Ezt a gyönyörű szerelmet életben is kell tartani!
39/58 A kérdező kommentje:
Semmi sem szörnyű!!! Miért lenne az?
okt. 8. 20:12
40/58 anonim válasza:
Semmit mert a csajod majd le fog cserélni másra és akkor majd rájössz, hogy végig jól érezted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!