Figyelt kérdés
Volt egy lĂĄny, akivel nagyon messzire nyĂșlik vissza a kapcsolatunk azok ellenĂ©re, hogy csak most CsĂŒtörtökön talĂĄlkoztunk. Pontos idĆpontot nem bĂrnĂ©k mondani, de körĂŒlbelĂŒl 3-4 Ă©ve kezdtĂŒnk el beszĂ©lgetni azzal a cĂmszĂłval, hogy lenne-e kedve vĂ©lemĂ©nyezni a versemet. Itt mĂ©g nem voltam tisztĂĄban a korĂĄval, de Ć szĂ©pen lassan szerelmes lett belĂ©m, ahogy Ă©n is belĂ©. AztĂĄn kiderĂŒlt, hogy hĂĄny Ă©ves, Ă©s Ăgy vĂ©gĂŒl le kellett mondanom a talĂĄlkozĂłt. AztĂĄn ennek az lett a vĂ©ge, hogy letiltott, de kb 2-4 havonta mindig feloldott, hogy nagyon hianyzom, velem szeretne lenni, Ă©s folyamatosan rĂĄm gondol. Közben mĂĄr pĂĄrja is lett, de ezt ugyan Ășgy folytatta csak titokban, de szakĂtani nem akart vele, mert bĂzott benne, hogy helyre fog jönni a kapcsolatuk. AztĂĄn most MĂĄjusban nagyon a szakĂtĂĄs szĂ©lĂ©n voltak, Ă©s azt mondta, ha nekem lesz majd valakim, akkor vĂĄrni fog rĂĄm. Ez idĆ alatt pedig sokszor volt a srĂĄc miatt kĂłrhĂĄzban. Nekem pedig Ășj instĂĄm lett ahol Ășjra elkezdtĂŒnk beszĂ©lgetni... Az elsĆ randit Ć mondta le, majd volt egy kisebb vitĂĄnk, aztĂĄn a mĂĄsodik randit Ă©n, Ă©s vĂ©gĂŒl most CsĂŒtörtökön talĂĄlkoztunk, mert mĂĄr annyi Ă©v eltelt, hogy nem tƱnik soknak a korkĂŒlönbsĂ©g, Ă©s be kell vallanom, Ă©n nekem is ugyan annyira hiĂĄnyzott, ugyan Ășgy tiszta szĂvbĆl szerettem, Ă©s bĂĄrmit megadtam volna neki. Az elĆbb emlĂtett vita pedig azĂ©rt volt, mert nagyon rideg lett. Azt mondta nem akar kapcsolatot, Ă©s nem bĂr senkiben megbĂzni. Maga a randi egyszerƱ volt, de mĂ©g is ĂĄlomszĂ©p, Ă©s gyönyörƱ. ElsĆnek elmentĂŒnk egy ĂĄllatkereskedĂ©sbe, mert akar majd gekkĂłt venni. Majd egy kĂĄvĂ©zĂłba. Ăgy volt, hogy 1-2 ĂłrĂĄnk lesz egyĂŒtt, mert az anyja nagyon szigorĂș az exe miatt, aki tönkre tette Ćt. Na ebbĆl az lett, hogy fĂ©l 8-ig egyĂŒtt voltunk az az kb 5 ĂłrĂĄt. Nagyon sokat tudunk beszĂ©lni, Ă©s mĂ©g többet nevetni. Sokszor harapdosta az ajkĂĄt, de sajnos nem mertem megcsĂłkolni. A verseit is megmutatta amiket csak Ă©n lĂĄttam. RĂ©gen is olyan gyönyörƱ mĂ©ly Ă©rzelmekkel tĂ©li szövegeket Ărt, amit csak egy szerelmes szĂv tud. Ezt Ă©n mindig is viszonoztam mivel ĂrĂł vagyok, Ăgy ki tudtam magam fejezni. A buszhoz menet hĂvta is az anyja, hogy remĂ©lem nem a..... -vagy. TĂ©nyleg nagyon fĂ©ltette az anyja. AztĂĄn a buszra vĂĄrva pedig közölte velem, hogy nem akar kapcsolatot, mert szereti mĂ©g az egĂ©r, de egy kicsit ridegebben, mint a kĂĄvĂ©zĂłban, mert ott azt mondta, hogy haladjunk szĂ©p lassan, de Ć se randizna mĂĄs srĂĄccal, Ă©s Ă©n se mĂĄs lĂĄnnyal. Kint meg ugye kicsit tĂ©nyleg ridegebben volt. AztĂĄn amikor lĂĄtta, hogy elsĂrtam magam, akkor mĂ©g kĂ©t buszt is elengedett, Ă©s mĂ©g kĂ©sĆbb ment haza, pedig nem tartottam ott, Ă©s az anyja is egyre mĂ©rgesebb volt. Viszont ekkor mĂ©g Ășgy nĂ©zett ki lesz folytatĂĄs, mert a piknikezĆs randi ötletem nagyon tetszett neki. Haza Ă©rve azt mondta, hogy nagyon jĂłl Ă©rezte magĂĄt. HĂ©tfĆn azonban kĂłrhĂĄzban lesz, de nem tudja meddig. Közben Ărta nekem, hogy kiĂĄbrĂĄndult belĆlem stb. Eközben kirakta az exe kĂ©zdĆbetƱjĂ©t, de azt mondta nincsenek egyĂŒtt. Majd elkĂŒldte az elsĆ versĂ©t, amit senki se lĂĄtott, vagy hallott. Ez pedig nagyon jĂłl esett nekem. Majd amit erre Ărtam azutĂĄn tiltott. IgazĂĄbĂłl egy szerelmes szöveg volt, de elĆtte is azt mondogatta, hogy nem Ă©rdemel mĂ©g engem. Sokat vĂĄltozott, de Ă©n Ă©n ugyan Ășgy tiszta szĂvbĆl szeretem. Az exe pedig 4x csalta meg, Ă©s az utĂłbbi 2 hĂłnapban HĂ©tfĆn lesz, hogy 3-ra miatta megy kĂłrhĂĄzba. Mindig a lĂĄny talĂĄlta ki a programokat. Nem szerette a srĂĄc annyira. Minent a lĂĄny tett meg a srĂĄcĂ©rt... Ezek utĂĄn pedig hozzĂĄ megy vissza... Ăn meg a vilĂĄgot is oda adnĂĄm a boldogsĂĄgĂĄĂ©rt. LegutĂłbb mikor kĂłrhĂĄzban volt, azt mondta nagyon örĂŒlne ha legközelebb bemennĂ©k, de mĂ©g a letiltĂĄs elĆtt azt mondta ne menjek be. Szerintetek rossz döntĂ©s lenne ha bemennĂ©k, vagy legalĂĄbb az ĂĄpolĂłnĆvel oda adnĂ©k neki egy ĂŒzenetet, Ă©s egy plĂŒss ĂĄllatot? đđ BĂĄr ki se tudnĂĄm derĂteni, hogy melyik kĂłrhĂĄzban van... Tudom most azt fogjĂĄtok mondani, hogy csak hĂŒly.tett, kihasznĂĄlt stb. Azonban olyan gyönyörƱ dolgokat adott nekem amirĆl sokan csak ĂĄlmodnak. Ezt azok ellenĂ©re, hogy egyszer lĂĄthattam. Egy ĂłriĂĄsi kincs, ami mellett a tiltĂĄs ellenĂ©re is kitartokđđ