Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy lassan 2,5 év után végre felfogjam és elhigyjem, hogy együtt vagyok az álomnőmmel? 27/F
Figyelt kérdés
Most 20 éves a barátnőm, 18 éves volt, amikor összejöttünk. Már majdnem 2 és fél éve. Minden tekintetben olyan nő, amilyet megálmodtam magamnak. Külsőre, belsőre, stílusra. Én még sokszor a mai napig nem hiszem el, hogy a számomra a legjobb nőideálom az én párom és együtt van velem. Ezeket neki is szoktam mondani mai napig. Hogyan higyjem el végre mindig, hogy velem van együtt és engem szeret?okt. 6. 09:34
1/58 anonim válasza:
Növessz tököt mondjuk és legyen önbizalmad, mert lassan abba a korba ér, mikor kinyílik előtte a világ és magától is rájön, hogy jobb kategória illik hozzá. Ha ezt hangoztatod is neki minden nap, akkor pláne.
2/58 anonim válasza:
Mire elhinnéd, elhagy és rád vár 50 év magányos kínszenvedés. Mondjuk, ha elhiszed, akkor is ez lesz a vége, de legalább most élvezd ki a dolgot, mert örökké nem fog tartani.
3/58 A kérdező kommentje:
Van eléggé sok önbizalmam. Dehogy hagy el. Most már elég a negatív és romboló és haszontalan válaszokból.
okt. 6. 09:40
4/58 anonim válasza:
Akinek sok az önbizalma, az nem emeli piedesztálra a partnerét. Mert tudja, hogy elég jó hozzá. Te nem vagy az ezek szerint.
5/58 A kérdező kommentje:
De eléggé jó vagyok hozzá.
okt. 6. 09:43
6/58 anonim válasza:
Nem, nincs önbizalmad, ráadásul szerintem egy pszichológus sem ártana.
Azért 2 és fél év már beteges. Oké, hogy az ember nehezen hiszi el,m ha kb. egy álma válik valóra, de azért normális körülmények között pár hét, vagy 1-2 hónap alatt képes ezt felfogni egy ember.
7/58 A kérdező kommentje:
De van önbizalmam! Nagyon is sok! Pszichológus az kell neked már...
okt. 6. 09:55
9/58 anonim válasza:
Kezd kibújni a szög a zsákból. Tehát még ő sem elég jó neked, mert ennyire nagy az arcod. Ez így undorító.
10/58 A kérdező kommentje:
Hogyne lenne már jó! Durva mennyire unalmas lehet az életetek, hogy ilyen összeesküvés elméleteket képesek vagytok gyártani!
okt. 6. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!