Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, hogy lassan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy lassan 2,5 év után végre felfogjam és elhigyjem, hogy együtt vagyok az álomnőmmel? 27/F

Figyelt kérdés
Most 20 éves a barátnőm, 18 éves volt, amikor összejöttünk. Már majdnem 2 és fél éve. Minden tekintetben olyan nő, amilyet megálmodtam magamnak. Külsőre, belsőre, stílusra. Én még sokszor a mai napig nem hiszem el, hogy a számomra a legjobb nőideálom az én párom és együtt van velem. Ezeket neki is szoktam mondani mai napig. Hogyan higyjem el végre mindig, hogy velem van együtt és engem szeret?

okt. 6. 09:34
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
93%
Növessz tököt mondjuk és legyen önbizalmad, mert lassan abba a korba ér, mikor kinyílik előtte a világ és magától is rájön, hogy jobb kategória illik hozzá. Ha ezt hangoztatod is neki minden nap, akkor pláne.
okt. 6. 09:37
 2/58 anonim ***** válasza:
81%
Mire elhinnéd, elhagy és rád vár 50 év magányos kínszenvedés. Mondjuk, ha elhiszed, akkor is ez lesz a vége, de legalább most élvezd ki a dolgot, mert örökké nem fog tartani.
okt. 6. 09:38
 3/58 A kérdező kommentje:
Van eléggé sok önbizalmam. Dehogy hagy el. Most már elég a negatív és romboló és haszontalan válaszokból.
okt. 6. 09:40
 4/58 anonim ***** válasza:
81%
Akinek sok az önbizalma, az nem emeli piedesztálra a partnerét. Mert tudja, hogy elég jó hozzá. Te nem vagy az ezek szerint.
okt. 6. 09:42
 5/58 A kérdező kommentje:
De eléggé jó vagyok hozzá.
okt. 6. 09:43
 6/58 anonim ***** válasza:
81%

Nem, nincs önbizalmad, ráadásul szerintem egy pszichológus sem ártana.

Azért 2 és fél év már beteges. Oké, hogy az ember nehezen hiszi el,m ha kb. egy álma válik valóra, de azért normális körülmények között pár hét, vagy 1-2 hónap alatt képes ezt felfogni egy ember.

okt. 6. 09:53
 7/58 A kérdező kommentje:
De van önbizalmam! Nagyon is sok! Pszichológus az kell neked már...
okt. 6. 09:55
 8/58 anonim ***** válasza:
79%
Nincs is csajod
okt. 6. 09:56
 9/58 anonim ***** válasza:
78%
Kezd kibújni a szög a zsákból. Tehát még ő sem elég jó neked, mert ennyire nagy az arcod. Ez így undorító.
okt. 6. 09:56
 10/58 A kérdező kommentje:
Hogyne lenne már jó! Durva mennyire unalmas lehet az életetek, hogy ilyen összeesküvés elméleteket képesek vagytok gyártani!
okt. 6. 10:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!