Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy lassan 2,5 év után végre felfogjam és elhigyjem, hogy együtt vagyok az álomnőmmel? 27/F
Figyelt kérdés
Most 20 éves a barátnőm, 18 éves volt, amikor összejöttünk. Már majdnem 2 és fél éve. Minden tekintetben olyan nő, amilyet megálmodtam magamnak. Külsőre, belsőre, stílusra. Én még sokszor a mai napig nem hiszem el, hogy a számomra a legjobb nőideálom az én párom és együtt van velem. Ezeket neki is szoktam mondani mai napig. Hogyan higyjem el végre mindig, hogy velem van együtt és engem szeret?okt. 6. 09:34
11/58 anonim válasza:
Nem tudom a választ, de én 17 éve vagyok házasságban a férjemmel és még néha mond hasonlókat. Gondolom ilyen embertípus vagy, hogy örülsz annak, amid van és ezt ki is fejezed neki. Ez hogy nem hiszed el, ezt jelképesen gondolod, gondolom. Tehát, hogy felfogtad, csak nagyon elégedett vagy a kialakult helyzettel.
12/58 anonim válasza:
Nem lehet, hogy álmodtad azt a csajt?
13/58 anonim válasza:
Látom ráérsz kamukérdéssel trollkodni vasárnap délelőtt. Inkább segíts anyádnak a hamisgulyást elkészíteni, eleget dolgozik szegény, hogy minden nap itt bohóckodhass.
14/58 A kérdező kommentje:
#11 pontosan!!! Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!!! Végre az 1. Megértő válasz!!!
okt. 6. 10:16
16/58 anonim válasza:
S a 11-es válasza után sikerült most már felfogni?
Vagy még hány évedbe telik?
17/58 A kérdező kommentje:
Sose fog teljesenn sikerülni. Nyilván nem minden percben jön ez elő bennem.
okt. 6. 10:29
18/58 anonim válasza:
Mire jó ez a kérdésnek álcázott dicsekvés?
Igen, leborulunk előtted, hogy neked mennyire fasza nőd van és eleted,mi többiek csak porosodunk maganyos sivár életünkbe. Sose leszünk olyan jok mint te🙇🙇🙇
19/58 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy a virtuális barátnő valójában nem létezik?
20/58 anonim válasza:
Azért az valahol árulkodó hogy egy 27 éves férfinek egy 18-20éves fruska az álomnője. Van ott baj a fejben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!