Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Előfordulhat, hogy az ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordulhat, hogy az ember szerelmes lesz másba, amikor már házas, és mégis a házasságában marad? Miért? Az anyagiak miatt?

Figyelt kérdés

2023. aug. 20. 16:42
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
48-dehogynem tudsz. Csak nem akarsz, inkább lealazod magad.
2023. aug. 22. 16:57
 52/68 anonim ***** válasza:
100%

Már tudja, hogy a szerelem elmúlik max. két év után. A házassága meg alapvetően nem rossz.

Másrészt lehet, csak tihesz, hogy szerelmes. Házas hímribik bevett szokása, hogy ezt hazudják, ne lépjen le a szerető amíg nem akarják.

2023. aug. 22. 18:03
 53/68 anonim ***** válasza:

45# Alapvetően egyetértek veled, a házasságtörő fél az elsődleges felelős, ettől függetlenül bennem mondjuk van annyi tartás és felelősségérzet, hogy én sem érezném jól magam egy olyan kapcsolatban, ami tilosban jár és csak második lennék, vagyis nekem igenis segítene a továbblépésben az a gondolat, hogy szétzilálok egy kapcsolatot/családot.

Olyan meg nincs, hogy valaki "nem direkt megy bele", vagy "nem tudja elhagyni" az illetőt. Ugyanmár. Max akartgyenge.

2023. aug. 23. 08:28
 54/68 anonim ***** válasza:

53-maximalisan egyetertek.

48-as voltam.

2023. aug. 23. 08:29
 55/68 anonim ***** válasza:
55%
54 es miaz h nincs olyan h nem direkt megy bele? Mert szerinted ez ugy kukodik h na ott ag a faszi belemaszok a csaladi eletebe háháhá, mert sherelmesmisnigy lesz az ember h direkt bele szeretek xy ba? Meg settintesre ki is szeretel barkibol? Az a baj hbte is olyan vagy aki nem elt meg ilyet csak kivulrol okoskodik min a legtobb nagyokos itt
2023. aug. 23. 12:17
 56/68 anonim ***** válasza:
55%
54 es nek valaszolnam en vagyok a 48 as ne kommentalj kegyszives a nevembem mert nem ertek egyet 53 assal
2023. aug. 23. 12:20
 57/68 anonim ***** válasza:
100%
Ha megtudod, hogy van családja, becsüld magad annyira, hogy nem mész bele, vagy ha már késő, kiszállsz belőle. Vagyis fogalmazhatunk úgyis, hogy direkt NEM mész bele...
2023. aug. 23. 13:31
 58/68 A kérdező kommentje:
Nem mentem bele… érzéseim lettek, sajnos, mert azt hittem h ő is függetlenként ismerkedik, aztán kiderült, hogy dehogy… és próbàlom megérteni, hogy minek vagyok a közepében… a válaszok egyébként sokat segítenek, köszönöm. Igen, túlságosan benne vagyok már, hogy el tudjam dönteni vannak e érzései… nem zúztam szét egy családot, nem is vágyom erre, van önbecsülésem, elegendő információm nem volt…
2023. aug. 25. 22:13
 59/68 anonim ***** válasza:
100%
56-elcsuszott a számozás, így az előző 48-as válasz már a 47-es,ő is erre gondolt.
2023. aug. 26. 10:00
 60/68 anonim ***** válasza:
Kérdező, ez egy hazug ember, aki st akart verni és kihasznalni téged. Ez a legaljasabb dolog. Az egy dolog, hogy valaki házas és félre akár lépni. Ha legalább bevallja az elején, akkor tudsz dönteni, hogy részt akarsz-e venni ebben. De ha eltitkolja, akkor meg csak nem is tisztel, simán atverne, kihasznalna, aztán eldobna. Eszerint viszonyulj a házas pasikadhoz.
2023. aug. 26. 10:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!