Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Előfordulhat, hogy az ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordulhat, hogy az ember szerelmes lesz másba, amikor már házas, és mégis a házasságában marad? Miért? Az anyagiak miatt?

Figyelt kérdés

2023. aug. 20. 16:42
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
55%
Mintha olyan egyszeru lenne kiszallni, aki szerelmes az nem tudja 1 csettintesre kitorolni az efzelmeit.... hulye valaszok ezek hagyd ott blabla.
2023. aug. 22. 09:06
 42/68 anonim ***** válasza:
Pedig ez az igazság akkor is ,ha fáj. De mindenki úgy pazarolni el az életet, ahogy akarja.
2023. aug. 22. 09:52
 43/68 anonim ***** válasza:
Valszeg csak a kérdező szerelmes, a pasi nem. Neki csak X. félrelépése.
2023. aug. 22. 10:15
 44/68 anonim ***** válasza:
91%
41# Pedig nagyon könnyű ezt átkeretezni fejben. Egyszerűen el kell hinnie az embernek, hogy értékesebb annál, mintsem hogy örök második legyen valaki életében. Az alattomos harmadik fél, egy család szétzilálója. Ha van önbecsülésem, akkor nem akarok más ürítőzsákja lenni...
2023. aug. 22. 11:47
 45/68 anonim ***** válasza:
80%

"Az alattomos harmadik fél, egy család szétzilálója."

A félreqró fél a család szétzilálója.

2023. aug. 22. 11:51
 46/68 anonim ***** válasza:
70%
En ks ilyen itelkezk kivulrol konnyen dumalo ember voltam, aztan en is igy jartam, szoval konnyu kivulrol okoskodni, az emer nem direkt megy bele 1 ilyenbe, vagy azert mert gonosz esszandekosan szet akar barmolni 1 csaladot
2023. aug. 22. 12:25
 47/68 anonim ***** válasza:
78%
Engem nem a család szetzilalasa zavar, legyen az a pasi gondja. Hanem az, hogy ez sosem lenne teljes értékű kapcsolat. Én ebben csak egy masodhegedus lennék és csak pazarolnám az életem. Megéri?
2023. aug. 22. 14:37
 48/68 anonim ***** válasza:
55%
Nyikvan nem eri meg, de ha szereted nem tudod elengedni, nem tudsz vele szakitani mert latni akarod umra es ujra. max fajdalmasan tudomasul veszed h csak 1 szereto leszel mindig, ami sok szeretknek inkabb elviselheto mint h szakitson
2023. aug. 22. 15:10
 49/68 anonim ***** válasza:
55%
Kerdezo a szerelem igen onmagaban edes keves, az h gyakorlatban derulhetne ki, mit gondolosz oszinten? Kidobja a feleseget h veled kiprobalja milyen vagy gyakorlatba? Azt ha nem valsz be megy vissza a feleseghez? ez nem 1 ruha h fwlprobalod azt ha nem jo visszaveszed a masikat
2023. aug. 22. 15:13
 50/68 anonim ***** válasza:
100%

Csak es kizarolag akkor fog 1 ember elvalni es a szeretot valasztani ha otthon nagyon szar a hazassaga es beled meg szerelmes. Ha ebbol hianyzik valamelyik nem fog elvalni. Tehat ha otthon nem szar a hazassaga csak uncsi vagy csak sex nincs de minden mas klappol es beled szerelmes akkor sem fog elvalni.

A szereto csak hianypotlo vagy fajdalomcsillapito. Szeretkneknpont az a funkcioja h potoljonbvalamkt amit a feleseg mar nem ad meg, ez lehet szerelemmis, de a szerelemmonmagaba keves h teged valasszon

2023. aug. 22. 15:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!