Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Előfordult már veled, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már veled, hogy megundorodtál a párodtól, akibe korábban szerelmes voltál? Mi történt, hogy idáig jutottatok?

Figyelt kérdés
2022. jan. 26. 14:32
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Hétről hétre igénytelenebb lett és kezdett elkényelmesedni. Nem tettem szóvá, csak egyszerűen elváltak útjaink. Ha valaki nem ad magára már az elején, az később sem fog. És egy nőről beszélünk, köztük is van bőven ilyen.
2022. jan. 26. 14:41
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Nem. 1-est meg nem is értem. Kezdődő kapcsolatról beszél, nyilván tiszta, és rendezett volt. Lehet nem volt frissen maníkűrözve? 5-10 év után az ember már nem lepődik meg semmin, és az izzadságot is szexinek találja, ha szereti a párját.
2022. jan. 26. 14:51
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
A végén volt egy pillanat, amikor megundorodtam tőle... utána ez elmúlt, csak közönyösséget éreztem. A megundorodós résznél már nem volt jó a kapcsolat, próbáltunk javítani rajta... mondjuk nagyobb arányban én. Én megmondtam neki, hogy nekem nem elég az a mennyiségű szex (havi 1 volt kb), és olyan reakciója volt, hogy "jóvan, ha annyira akarod, csinálj velem, amit akarsz, de én nem akarok energiát belefektetni, csak hagyd abba a vernyákolást" (ha vkit érdekel, én voltam a nő, ő a férfi). Nekem ez a hozzáállás annyira illúzióromboló volt... ennél már az is jobb lett volna, ha úgy reagál rá, hogy "oké, akkor szakítsunk", vagy "nincs kedvem, ennyi".
2022. jan. 26. 15:07
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Ha ideges volt, undorítóan beszélt velem. Eleinte csak fájt, mert nagyon szerelmes voltam, később már gyűlöltem érte.
2022. jan. 26. 15:19
 5/8 anonim ***** válasza:
49%

2, nem hiszem hogy a manikurrel volt probléma.. Nekem sosincs semmi a körmömön, mégis igényes vagyok magamra: sportolok, ápolom az arcom, odafigyelek arra hogy jól érezzem magam a bőrömben. Nyilván minden ember izzad, meg szőrös, nem ezt jelenti az igénytelenség..

Egyébként volt ilyen nekem, hogy megundorodtam igen. Miután elmúlt a rózsaszín köd, rájöttem, hogy mennyire igénytelen emberrel vagyok is együtt. És ez nem csak a kulsorol szól, ha valaki igénytelen, annak a személyisége is olyan.

2022. jan. 26. 15:19
 6/8 anonim ***** válasza:
75%

Én értem az 1.-est, nekem is volt olyan párom aki randis időszak alatt mindig tiszta és illatos volt, de néhány hét(!) elég volt neki, hogy felhagyjon ezzel, akkor közölte hogy amúgy ő alapból csak heti 1-2 alkalommal szokott zuhanyozni, stb.

Nem tartott sokáig. :D

2022. jan. 26. 15:43
 7/8 anonim ***** válasza:
28%

Undort nagyon nem a 2 hét után felfedezett nem létező igénytelenség okoz!

Évek telhetnek el, amikor a szerelem elmúlik, és az ágy alá rúgott koszos zoknijától ver a víz, holott eddig szó nélkül hagytad.

2022. jan. 26. 15:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt. Sokat vitáztunk, de én végig szerelmes voltam, aztán a kapcsolatunk legeslegvégén (már tulajdonképpen szakításban voltunk) hazajött egy céges buliból, és elmesélte, hogy leborított egy adag piát a pultról véletlenül, amit aztán ráfogott egy szomszédos asztaltársaságra, akik persze ezt nem hagyták szó nélkül, de ő olyat stand upolt a pincérnek, hogy végül mégis az ő számlájukhoz írták hozzá. Mindezt mérhetetlen büszkeséggel. Olyan volt, mintha egy függönyt elhúztak volna a szemem elől, egy pillanat alatt kiábrándultam, és csak az ment a fejemben, hogy milyen ember vagyok én, hogy egy ilyen alakkal élek évek óta. Egy hónap múlva költöztem.
2022. jan. 26. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!