Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem egy tiktokkerbe. Hogyan tovább?
Mit lehet benne szeretni?
Amiket csinálnak, azok élőben nem olyanok...
Beleszeretni egy távoli, elérhetetlen idegenbe személyes kapcsolat nélkül, pusztán az alapján, amit kitesz magáról a netre - ez nem érett személyiségre vall. Ez ugyanolyan abszurd, mintha egy samponreklámban szereplő csajba vagy egy youtuberbe lennél szerelmes. Nincs semmi realitása. Ez tulajdonképpen nem is szerelem, csak kivetíted egy ismeretlenre az érzelmek és intimitás iránti vágyaidat.
Eszedbe se jusson creepy módon megkeresni őt, követni vagy akár üzenetekkel bombázni. Ha nem sikerül kiverned... izé, szóval ha sikerült kiverned, de még mindig nem megy ki a fejedből, akkor fordulj pszichológushoz.
Ha lány vagy, akkor megkeresed, felajánlkozol neki, dugsz vele, és ha némi szerencséd van, akkor még élvezed is valamennyire, ahogy 10 másik groupie között belédürít.
Ha fiú vagy, akkor vered tovább.
Nem tudom hány éves vagy de nagyon fiatal lehetsz az írásod alapján. De azért válaszolok.
Egyszer a Tiktok elémdobott egy videót. Szerelem volt első látásra.
Csináltam a pasival egy duettet. Majd egyre többet írtunk egymásnak videók alá. Egyre több duettet csináltam és ő is sokat.
Ez 2021augusztusban volt.
Most fogunk jövőhónapban összeköltözni.
Semmi sem lehetetlen. Teljesen mindegy hol ismered meg a nagy Őt . A legtöbbször akkor toppan az életünkbe amikor nem számítunk rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!