Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az emberek egy része miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek egy része miért állítja, hogy tizen, huszonév után is szerelmes a párjába, amikor a szerelem csak 1-2 évig tart ez biológiai tény?

Figyelt kérdés
ma 09:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Vannak kivételes párok akik egy életre szerelmesek egymásba. Ez a kapcsolatok talán 1%-a?
ma 09:40
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
Mert attól még lehet nagyon szeretni valakit, rajongani valakiért, hogy már nem vagy konkrétan hormonok által szerelmes, sokan meg nem tudnak különbséget tenni a kettő között.
ma 09:51
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
Mert az emberek a rózsaszín ködöt, folyamatos izgalmat keresik, azt gondolják ez valódi szerelem. Rödid időn belül ez véget ér. Vagy marad egy mély szeretet, vagy az üresség.
ma 09:53
 4/11 anonim ***** válasza:
60%
és ez téged miért is zavar? Irigykedsz?
ma 10:05
 5/11 anonim ***** válasza:
82%

Milyen biológiai tény? Azért, mert brit tudósok ezt állítják?

A szerelem hullámzó, lehet, hogy az első két évben intenzívebb, de egy jó kapcsolatban újra és újra fel tud lángolni. Szar annak, aki ezt nem élheti meg.

ma 10:06
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
A szerelem és a tomboló rózsaszín szemüveges főleg szexuális indíttatású vágy 2 külön dolog. Én is éreztem csendesebb, de mély szerelmet 5 év után is (hogy egy éjszakára mentem csak el, és annyira hiányzott a másik, hogy a nyakába ugrottam, amikor hazaértem szint).
ma 10:39
 7/11 anonim válasza:
33%
Mert a legtöbb ember nem olvas utána semminek, így kevernek mindent mindennel. Sokan azt sem tudják, hogy nem introvertáltak, hanem szoronganak vagy épp szociális fóbiájuk van. Csak ha logikusan belegondol az ember, hogy mi játszódik le ilyenkor a testben, akkor rájönne hogy sokáig a test ezt az állapotot nem tudja fenntartani, mert kimerít, végső soron bele is halna... Amit éreznek lehet hasonló mint a szerelem,de nem az a lángoló drogos állapot.
ma 10:52
 8/11 anonim ***** válasza:
A szerelem eleve nem általánosítható, mert mindenki mást érez, ha szerelmes.
ma 11:02
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem csak a kezdeti lilaködös bezsongás számít szerelemnek - sőt, szerintem az igazi szerelem csak azután kezdődik.
ma 11:15
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem tovább tart mint 1-2 év. Kevered a fellángolással. A szerelem még tarthat utána évekig, keveredhet szeretettel.
ma 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!