Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudom, ha szerelmes belém?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, ha szerelmes belém?

Figyelt kérdés
Nagyon sokan mondták már nekem, hogy egy bizonyos férfi szerelmes belém. De én ezeket a jeleket nem veszem észre? Honnan tudom, hogy tényleg szerelmes e belém, mik ezek a jelek?
2022. jan. 26. 00:32
 1/5 anonim ***** válasza:
16%

Lehet ők tudnak valamit, amit te nem. Gondolom nem egy vesztes, mint én, de elmondom nálam ez hogy néz ki (40 éves szűz fаszi).

Ha tetszik egy lány, egyszerűen elmegyek onnan, elkerülöm, soha nézek rá, nem kérdezősködök felőle. Legutóbb (home office miatt ennek már 3 éve lassan mondjuk) nap végén mentem volna haza, de folyosón láttam szemből jön ő is a lifthez (nagy irodaházról van szó). Biztos, hogy egy lifttel kellett volna mennem vele így fogtam magam, úgy csináltam mintha ott hagytam volna valamit az asztalomnál és visszafordultam a folyosón. Vártam pár percet, majd utána hazamentem :). Amúgy utána nem sokkal elhagytam a céget is, de a kettőnek nincs köze egymáshoz.

Én azért csinálom, mert nyilván semmi esélyem és így a legegyszerűbb túllépni nem beszélve róla, hogy így nem csinálok magamból hülyét (párszor életem során váltam már nevettség tárgyává).

Na, ezzel csak azt akartam mondani, hogy egyrészt ilyen is van, bár ez csak a rondákra jellemző, kétlem ő az lenne, másrészt meg lehet munkahelyen egyszerűen nem akar kockáztatni egy leégést. Azért az lehet még normális emberektől is logikus döntés.

Esetleg lehet a kollégáid éppen téged akarnak nevettség tárgyává tenni. Ez is benne van. Bár ez attól függ hol dolgozol. Gyárban, ahol alacsony az értelmi szint vagy valami upscale irodaházban magasan kvalifikált emberek között.

Majd más meg mond mást aztán meglátod.

2022. jan. 26. 01:04
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
Jó esetben nem szerelmes beléd senki, aki még csak nem is közeledik! Lehet, hogy tetszel neki. Keresi a társaságod, poénkodik, míg másokkal nem, egy-egy véletlennek is érezhető, de nem feltétlenül szükséges érintést megtesz stb.
2022. jan. 26. 01:25
 3/5 anonim ***** válasza:

A többiek honnan tudják?

Vannak nyilván jelek, hogy keresi a társaságodat, kedvesebb veled a megszokottnál, stb. De! Egyes emberek tudatosan elrejtik, főleg a félénkebbek, vagy akik félnek a csalódástól.

2022. jan. 26. 11:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Ha összefutok vele, úgy hogy például ott van mellettem az egyik barátnőm/ismerősöm, mindig beszélgetünk egy kicsit utána tovább megyünk. Utána szokták mondani, hogy tuti tetszem neki. De miből látják/gondolják?
2022. jan. 26. 11:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Tetszeni millió nő tetszhet neki. A szerelem meg bőven más, mint a tetszés.
2022. jan. 26. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!