Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány szerelmes lesz egy férfiba akit csak látásbol ismer miért menekül előle ?
Nekem egy macskas kerdes jut eszembe errol es az tok cuki kerdes volt. 😄
Tudom nem a legjobb példa es nincs koze a szerelemhez de ez jutott eszembe ahogy ezt a kerdest olvastam.
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__11557359-me..
Nos vanak ilyen bujkalos nők is van hogy inkabb oltari nő cipore váltanak.
6-os mi van azon sunyi ha vonzodik egy ismeretlen pasihoz de inkább elmenekül es elbújik?
Inkabb introvertalt, csalodott, fél ismerkedni vagy most jo neki igy egyedülállóként. Tudod mennyi oka lehet?
Tudod ki a sunyi? Akinek hátsó szándéka van.
3-as vagyok. Ezt a válaszom is pontozzátok le lécci. 😋
“Az élet egy nagy szerepjáték. Mindannyian játsszuk az általunk választott karaktert, és csak egy dolog van ami kizökkenthet minket a szerepünkből, s az nem más, mint a szerelem. Mikor jön valaki, aki az első perctől kezdve átlát rajtunk, az ő szemében az álarcunk lehull és megsemmisül. Csupán az igazi énünk érvényesül, ha akarjuk, ha nem, és ez az, ami néha annyira megrémít minket, hogy legszívesebben hanyatt-homlok menekülnénk, de hamarosan rájövünk, hogy e nélkül nincs értelme az életünknek.”
Grace klinika c. film
Film
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!