Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetünk szerelmesek egy olyan emberbe akit csak látásból ismerünk?
Figyelt kérdés
2015. márc. 4. 17:43
1/10 anonim válasza:
Nem. A fejedben olyan "történeteket", meg ne történt randikat raksz össze, amit te képzelsz el. A másik személyiségét, reakcióit nem ismerheted így.
2/10 anonim válasza:
Attól még lehetsz belé szerelmes.
Lehet, hogy ő is szerelmes beléd, és elmentek egymás mellett, mert nem egyeztetitek az érzelmeiteket.
3/10 anonim válasza:
Ezt hívják plátói szerelemnek, amikor nincs testi beteljesülés, sőt néha még testi közelség sem, az érzelmek viszont ugyanolyan felfokozottak..
4/10 anonim válasza:
Szerelmes tuti nem, hisz nem is beszeltel vele.
Max. bejon a masik fizikailag.
5/10 anonim válasza:
Nem, szerintem ez teljesen lehetetlen. Mert akkor nem belé vagy szerelmes, hanem a külsejébe. Valóban nem tudod, milyen igazából. 15/L
6/10 anonim válasza:
Áljatok meg. Attól, hogy nem ismeri személyesen, még formálhat valamilyen képet a személyiségéből. Attól még szerelmes belé. Az nem csak akkor szerelem, ha az elképzelések valósak.
Ennyi erővel tegyük fel te szerelmes vagy belém, járunk, de én meg színészkedtem egész végig, és át*bsztalak. Ugyanúgy szerelmes voltál.
7/10 anonim válasza:
De, ha o ugy szerelmes valakibe, hogy nem is ismeri a masikat, az az o hibaja es nem igazi szerelem.
Ha viszont szerelmes valakibe, akivel egyutt van, az szerelem. Meg ha at is vagjak, mert az nem rajta mult.
8/10 anonim válasza:
Ahogy írták már ez PLÁTÓI szerelem.
9/10 A kérdező kommentje:
Nos van egy srác aki nagyon tetszik, elég gyakran látom de személyesen nem ismerem. Barátnőm szerint már szerelmes vagyok belé, de én azt mondom, ahogy ti is sokan írtátok, hogy nem lehetünk olyan emberbe szerelmesek akit csak látásból ismerünk.
2015. márc. 4. 20:26
10/10 anonim válasza:
én meg azt mondom hogy ahány ember annyi lehetőség , mind2-re van példa , szerintem te nagyon kedvellheted az illetőt és ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!