Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Előfordult, hogy "szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult, hogy "szerelmes lettél" olyanba akivel itt, az oldalon leveleztél, de egyoldalú volt? Hogy tetted rajta túl magad?

Figyelt kérdés
Mennyi idő után kezdtél érezni a másik iránt? Mennyi ideig beszélgettetek? Mennyi idő alatt felejtetted el, múltak el az érzéseid? Elmondtad neki, hogy érzel iránta? Nem volt rossz használni az oldalt mikor már nem beszéltetek, de tudtad, hogy ő is itt van valahol?

2022. márc. 4. 00:30
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Aki képes irásban "szerelmes" lenni azzal elég komoly gondok vannak szociálisan és mentálisan is
2022. márc. 4. 00:36
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom elképzelni hogy valaki szerelembe tudjon esni néhány sor betűvel. Azért az a minimum hogy legalább lássad a másikat élőben, honnan tudod hogy épp nem mondjuk egy 65 éves alkoholista perverzzel csetelsz?
2022. márc. 4. 01:29
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Nem volt ilyen. Akivel találkoztam, azokból mind kapcsolat lett. Belőlük csak az egyiket szerettem is.
2022. márc. 4. 01:46
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
másnapra elmúlt, akármi volt
2022. márc. 4. 02:28
 5/8 anonim ***** válasza:
74%

Volt ilyen, 6 év után, több személyes találkozó után jutottunk oda. Nem tudom, miért írják a fentieket. Az, hogy valakivel egy üzenetben történik a kapcsolatfelvétel, az nem jelenti azt, hogy utána nem találkozhatnak személyesen is.

A vége az lett, hogy nem sikerült helyrehozni, és megszakadt a kapcsolat. Kb. 1 év után lett jobb, több év után már nem fáj. Az oldal használata és közte nincs bennem semmiféle asszociáció. Semmilyen érzést nem vált ki vele kapcsolatban, eszembe se jut a két dolog egymásról.

2022. márc. 4. 05:03
 6/8 anonim ***** válasza:
74%
Hamar elmúlt a vonzalom vagy nem is tudom minek nevezzem. Ha nem keressük egymást elmúlik.
2022. márc. 4. 05:07
 7/8 anonim ***** válasza:
88%

"Előfordult, hogy "szerelmes lettél" olyanba akivel itt, az oldalon leveleztél, de egyoldalú volt?": Igen, 1×.

"Hogy tetted rajta túl magad?": Az élet adott számtalan munkahelyi feladatot, ami elterelte a figyelmemet róla, ugyanakkor idővel saját maga bizonyította be az önellentmondásosságát pár levélre visszagondolva.

'Mennyi idő után kezdtél érezni a másik iránt?': Nem igazán volt azóta ilyen.

"Mennyi ideig beszélgettetek?": 4 hónap intenzív beszélgetés volt, majd utána minimális, összesítve talán 1 hónap plusz.

"Mennyi idő alatt felejtetted el, múltak el az érzéseid?": 1 hónap.

"Elmondtad neki, hogy érzel iránta?": Érzékeltettem vele.

"Nem volt rossz használni az oldalt mikor már nem beszéltetek, de tudtad, hogy ő is itt van valahol?": Eleinte igen, mert: A, amikor eltűnt, akkor a legrosszabbra gondoltam; B, amikor visszakerült, akkor intenzíven vártam, hogy írni fog; C, amikor már rezgett a léc, hogy vége, gondoltam, hátha jobb irány lesz az ő gondolkodásában is -bár erre minimális esélyt éreztem.

2022. márc. 4. 05:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan, hogy levelezéskor két ember között vonzalom alakul ki. Ez a vonzalom mindenkinél más. Van akinél erősebb, van akinél gyengébb. De a szerelemhez, már kell a fizikai kontaktus is.

Bár ha valaki évek óta magányosan él, és egy ilyen szituációba keveredik, akkor előfordulhat, hogy szerelmesnek érzi magát, attól ha valaki online írogat neki. Aki volt már szerelmes "élőben", és azt viszonozták is, az el tudja különíteni az erős vonzódást a szerelemtől.

2022. márc. 4. 09:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!