Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Közeledik az év legromantikusa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közeledik az év legromantikusabb napja, a Valentin Nap. Hogyan készülsz rá, milyen terveitek vannak?

Figyelt kérdés
💞
ma 07:46
1 2
 1/17 anonim válasza:
11%
Megyünk szabadulószobázni, wellnesselni, este pedig bulizni úgy hogy nálam lesz az irányítás a benne levő vibrátorhoz. 💝
ma 07:47
 2/17 anonim ***** válasza:
29%
Leborotválom a fanszőrömet,hadd örüljön neki az asszony.
ma 07:53
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, mondjuk egymásnak, hogy szeretlek mint mindennap azt jól van. Egyáltalán nem követjük a külföldi hagyományokat.
ma 08:09
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy én sem vagyok az a típus, aki az ünnepek alatt éli ki magát - sőt, tudom jól, hogy nem csak Valentin-napon szeretik egymást a párok -, de azért fel tudja öltöztetni a kis lelkem, ha valami esemény van :) Nem érdekel, hogy az adott alkalom nem ősgyökeres magyar ünnep.

(Sőt, nem is kell igazi ünnep legyen. Gyerekkoromban néha tartottunk Csütörtököt. Ez egy random csütörtöki nap volt, csak unalmas volt, ezért feldobtuk)

Rég volt, de mai napig a szívemben őrzök egy Valentin-napot. Nem volt amúgy extra, csak hát az érzelmi töltete. Volt a kedvenc kávézómban egy speciális Valentin-napi limitált kávé, elmentünk utána a Ligetbe piknikezni egyet, az este meg az egyik legjobb élmény volt, amit valaha átéltem :)

ma 08:27
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
"legromantikusabb" szomorú ha csak ezaz a nap
ma 08:33
 6/17 anonim ***** válasza:
Sehogy. Mind a 2en dolgozunk.
ma 08:49
 7/17 anonim ***** válasza:
77%
#6 Szombaton is? Mert ha nem, ott az egész péntek délután s éjszakába nyúló este :)
ma 08:50
 8/17 anonim ***** válasza:
21%
Máskor nem kellszeretni a másikat, csak most ezen a napon? Ez is olyan mint a karácsony, arra a 2 napra ne haragudj senkire, de a tobbi napon meg igen.
ma 08:57
 9/17 anonim ***** válasza:
34%
Nem tartunk Valentin napot, biznisz az egész. Mi szeretjük egymást az év minden napján és ha úgy adódik, meglepjük egymást valami aprósággal, programmal ilyen nap nélkül is!
ma 09:04
 10/17 anonim ***** válasza:
77%

Nem is azt mondom, hogy aznap kell szeretni.

Nekem ez olyan, mint egy szülinap. Minden nap életben vagyok (oké, hétfőn nem biztos) minden egyes nap annak a következménye, hogy sikerült megszületnem.

De aznap azért mégis jól esik, ha felköszöntenek, tortázunk, ünnepelünk, ajándékozunk. Pedig technikailag az a nap ugyanolyan, mint bármelyik másik, mégis egy kicsit rólam szól :)

ma 09:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!