Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 26 éves vagyok és nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 éves vagyok és nem tudom milyen viszonzottan szerelmesnek lenni. Ez gáz ugye?

Figyelt kérdés
Én annak érzem. Meg rossz érzés hogy nem vagyok sikeres. Jó lehet szeretve lenni. Mások már tiniként tudják milyen. Úgy érzem hogy nekem sosem fog összejönni.
tegnap 20:06
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Nem vagy szerencsés. De ez elmúlhat.
tegnap 20:09
 2/8 anonim ***** válasza:
76%

"Úgy érzem hogy nekem sosem fog összejönni."

Ha nem próbálkozol, nem is fog összejönni.

tegnap 20:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
2: Csak azzal tud próbálkozni, akibe beleszeretett. Ha most nincs szerelme, mit tehet?:)
tegnap 20:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kéne negatívan gondolkodni. Jöhet 2 hónap múlva, 10 év múlva is. Nem maradsz le semmiről.
tegnap 20:28
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Pont 26 éves volt férjem amikor megismert engem, az első barátnőjét és most már feleségét. Szóval semmi sincs veszve.
tegnap 20:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
31 vagyok, és én sem ismerem ezt az érzést sajnos. 🤷‍♀️ De egyáltalán nem érzem gáznak, csak néha elszomorít.
tegnap 22:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Mit mondjak, 25 leszek evvegen, lany es nem tudom milyen pedig volt parkapcsolatom es sokfele emberrel voltam “situationshipben” baratnoim 90%a ugyanez a korosztaly es nem talal part
tegnap 23:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Gyermekként is úgy tanultál meg járni hogy előtte ezerszer s.ggreestél. Ha megálltál volna és feladod akkor a mai napig nem tudnál járni. Ha 1001. is felállsz, továbbmész akkor legalább az esélyt megadod. A nélkül meg elveszted.
ma 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!