Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Közeledik az év legromantikusa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közeledik az év legromantikusabb napja, a Valentin Nap. Hogyan készülsz rá, milyen terveitek vannak?

Figyelt kérdés
💞
ma 07:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Mi csak egy csokit szoktunk pluszban adni egymásnak reggel egy puszival, hogy"boldog Valentin napot", de 14 éve együtt, nem vagyunk már 20 évesek;)
ma 09:06
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Megiszok 2 üveg bort( száraz fehéret)

Majd lefekvés előtt zokogva maszturbálok a zuhany alatt.

ma 09:10
 13/22 anonim ***** válasza:
63%
Mi nem ünnepeljük különösebben, csak arra figyelünk, hogy aznap töltsünk időt kettesben. Egy randi, közös vacsora közös filmnézés, masszázs, valami. Illetve nem aznapra szervezünk szociális programot. De ilyen elég gyakran van (hetente többször), szóval ilyan szempontból nem ünnepeljük különösebben.
ma 09:11
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, nem tartjuk ezt az ünnepet. Péntek este főzünk, nézünk valami sorozatot és pihenünk. (Hétvégén meg rokonlátogatóba megyünk.)
ma 09:13
 15/22 anonim ***** válasza:

Maga a Valentin-nap nem érdekel különösebben, viszont aznap van a születésnapom, szóval emiatt mindig is ünnep volt, csak nem éppen a szerelemé, hanem az enyém.

Nem tudom, hogy hogyan fogom ünnepelni. Annyit tudok, hogy nem szervezhetek aznapra semmilyen programot, mert a barátnőim tízre jönnek értem és elvisznek nem tudom hova, aztán késő délután átmegyek a páromhoz, aki nem tudom mit szervezett.

Tavaly a barátnőimmel korcsolyázni voltunk, aztán elvittek a kedvenc éttermembe, míg a párommal színházba mentünk, aztán otthon bekuckóztunk egy üveg borral és tál tiramisúval (amit ő csinált). Valami hasonlóra számítok idén is.

25/N

ma 09:33
 16/22 anonim ***** válasza:
23%
Sehogy. Minden nap kell szeretni a másikat e minden nap adhatsz valamit. Nem kell hozzá alkalom. Simán csak Bálint nap lesz aznap.
ma 09:55
 17/22 anonim ***** válasza:

Hét éve egyedül vagyok, de előtte sem bohóckodtam mindenre, ami nyugatról lett átvéve.

Hétköznapokon is ugyanúgy szerettem a párom, mint egyéb napokon. Sajnos, ezt nem értékelte ...

Így dolgozom, majd este nyugodtan olvasok kicsit és kialszom magam, mert nekem a szombat is munkanap.

F

ma 10:44
 18/22 anonim ***** válasza:
Vettem neki egy füllbevalót, meg egy szatyor csokit. Meg egy szál rózsát, mert szerintem illik virágot venni még ha nem is szereti őket. 😆 Este meg dugunk egy nagyot. Ennyi a terv.
ma 10:59
 19/22 anonim ***** válasza:
Sajnos műtétem volt úgyhogy nem tudunk sehova menni :/ De együtt leszünk, kivesz egy nap szabit :) Eddig mindig étterembe mentünk. Sajnálom, hogy nem tudok neki semmit venni se készíteni, de majd bepótoljuk, ha jobban leszek :)
ma 13:19
 20/22 anonim ***** válasza:

Sokan akkora gyökerek, akik minden évben itt hangoztatják, hogy brühühü nem csak aznap kell szeretni egymást... Ns ne ba.ssz :D Úgy csinálnak, mintha ők lennének az első emberek a világon, akik ilyet kommentelnek, a sok tudatlan meg aki ünnepli a Valentin napot ezzel világosodna meg :D Anyádnak nem adsz virágot Anyák napján, mert az év többi napján is ő az anyukád? Ugyanaz a logika, mégis ez az egyetlen ünnep, aminél ezt kiemelik.

Én (és szerintem a világ összes szerelmespárja, akik ünneplik a Valentin napot) szeretik egymást minden egyes nap, máskor is járnak étterembe, máskor is vesznek csokit egymásnak, egyszerűen csak bejött ide Magyarországra egy ünnep, amit ha már itt van, megünnepelnek, mert szuper dolog randizni egyet, amit igen, máskor is megtesznek, de ez miért zárja ki azt, hogy Valentin napon is időt töltsenek együtt?

Szerintem csak az sír itt akibe annyi kreativitás meg romantika nem szorult, hogy lefoglaljon egy asztalt egy étteremben vagy bemenjen a Sparba egy Milkáért. Aki szimplán nem ünnepli, azt nem cseszi fel annyira más öröme, hogy dühösen évről évre alázza azokat, akik ilyenkor (IS!!!) csinálnak valamit együtt.

ma 13:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!