Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon tetszem a munkatársamnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszem a munkatársamnak? És azzal a másik nővel tényleg csak barátok?

Figyelt kérdés

Az egyik férfi munkatársamhoz nagyon vonzódom, igazából beleszerettem. Sokszor beszélgetünk, viccelődünk, nagyon kedves. Néha észreveszem, hogy néz. Nincs senkije, nekem sem. Írásban viszont nem annyira aktív. Olyan kedves tekintete van ahogy rám néz. Segít a munkában ha szükségem van rá. Szerintem ő is érzi, hogy van valami kettőnk között, tudom. De nem lép.

Láttam egy másik nővel. Amikor meglátta ezt a nőt (szüneten voltunk, vendéglátásban dolgozunk), odaszaladt hozzá és sokáig szorosan átölelték egymást. Láttam, hogy nagyon kedvesen néztek egymásra, de nem értettem mit beszéltek. Megint megölelték egymást, aztán visszajött. Csók nem volt.

Kérdeztük ki volt az, de csak azt mondta hogy egy jó barátja, amikor az édesanyja beteg lett, az a nő tartotta benne a lelket. Nem voltak soha kapcsolatban. Másik munkatársam viccelődött hogy biztos extrás barátság volt mert hogy jó nő de mondta hogy nem, még csak csók sem volt, de neki nagyon sokat jelent a nő.

Később még próbáltam kérdezgetni hogy milyen gyakran találkoznak. Azt mondta, van hogy hetekig nem találkoznak és beszélnek, aztán hirtelen egymásra találnak és órákig beszélnek vagy írnak egymásnak, mintha nem is lett volna szünet. Kérdeztem hogy a nőnek van-e valakije, azt mondta nincs.

Nem tudom, hogy mi alapján tudhatnám meg, hogy akar-e tőlem valamit, és ha akarna is mennyire kavarhat be egy kapcsolatba egy ilyen női barát.

Mit gondoltok?

ma 15:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor voltam hasonló szituációban, és soha nem csináltam semmit. De tényleg. Szerintem te se lépj, ha ő szeretne valamit akkor lépni fog.

Egyébként nekem is van férfi nagyon jó barátom, sőt a legjobb barátom. Nagyon ritkán ölelkezünk, ha mégis megtörténik arról lerí, hogy baráti. Szóval nekem az a hosszú ölelés gyanús lenne.

Lényeg, hogy csak hagyd, úgyis idővel kiforrja magát a történet.

ma 15:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem biztos közelebb áll hozzá a másik lány. Az a sokat jelent azt pontosan tudjuk mit jelent. :(

Sajnálom.

ma 15:28
 3/4 anonim ***** válasza:
40%

"Vajon tetszem a munkatársamnak? És azzal a másik nővel tényleg csak barátok?"

Van okod kételkedni ezekben?

"Szerintem ő is érzi, hogy van valami kettőnk között, tudom. De nem lép."

Biztatásra vár.

ma 15:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem akar téged ha nem lép. Kolléga vagy számára, vagy te is csak barát leszel.
ma 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!