Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Irtam neki hogy tiltson le de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Irtam neki hogy tiltson le de meg sem nézi, miért teszi ezt?

Figyelt kérdés

Nagyon ossze vagyok torve. Nekem is es neki is fuggosegeink vannak, depressziosak vagyunk, nekem az eletem kilatastalan. Nem jo nekunk most egyutt, ilyen korulmenyek mellett.

Nyugtatot vettem be nagyon rosszul vagyok es megkertem hogy tiltson le es azt is megirtam neki szeretem es semmi nem fog valtozni.

Nem nezi meg de biztosan elolvasta mar ertesitesben. Nem tudom miert nem tilt le. Azert akarom hogy letiltson mert irogatnek neki gyenge pillanataimban mint pl most es nem akarom ot megjobban elszomoritani.

Ha en tiltom le ugyis feloldom mert nem birom nelkule.

Ő a férfi

tegnap 22:28
 1/4 A kérdező kommentje:

Nem tudok tisztan gondolkodni. Aki bantani akar nem fogok reagalni semmi rosszindulatra.

Ferfi valaszokra lennek kivancsi hogy a leirtak alapjan szerintetek miert nem tilt le

tegnap 22:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ugyan úgy van, mint Te.
tegnap 23:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
De együtt nem tudtok kijönni ebből a sz4rságból? Nem értem a sztorit..
tegnap 23:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Orvoshoz menj el vagy fekudj be a c osztalyra monden bantas nelkul irom , ez a te erdeked.
ma 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!