Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy férfit megkértem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfit megkértem, hogy tiltson le, hogy soha többé ne tudjunk beszélni, miért nem teszi meg?

Figyelt kérdés

2020. júl. 15. 18:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
Tedd meg Te. Mivel nem teszed tudja,h kötődsz Hozzá,nem határozott a kérésed.
2020. júl. 15. 18:35
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Mert minek tenné? Te nem akarsz vele beszélni, tiltsd le te. Épp ideje elkezdeni önuralmat gyakorolni.
2020. júl. 15. 18:35
 3/12 FoxtrotLidérc ***** válasza:
38%
Mert NEKED kell ezt a lépést megtenni. Kisfiúktól sose kérj ilyet, mert juszt se teszik meg. Mert ego. Meg mert sértett önérzet. FÉRFI ért a szóból, és ha korrekten közlöd vele, hogy nem akarsz tőle semmit, akkor nem fogja forszírozni a dolgot.
2020. júl. 15. 18:38
 4/12 A kérdező kommentje:
Ő sem akar velem beszélni tuti, de nem mégse tilt le. Én igazából nem akarom, mert néha ránézek a lapjára, hogy mi van vele, mert szeretem még és hiányzik.
2020. júl. 15. 18:39
 5/12 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Tehát az alapprobléma, hogy felejteni szeretnél, csak valahol szereted. Miért lett vége?
2020. júl. 15. 18:49
 6/12 A kérdező kommentje:
Mert idióta és nem tudja mit akar 😁 Fél a szabadsága elvesztésétől és az érzelmektől. Azt hiszi egy kapcsolat rablánc és abban semmit nem lehet csinálni... Pedig én sose szóltam, ha elment a haverokkal ide oda vagy bármi.
2020. júl. 15. 18:59
 7/12 anonim ***** válasza:
90%

Mert nem akar belemenni az dedós jatekodba.

Ne beszélj vele, ha nem akarsz. Hiába tilt le, másik regről írhatsz neki.

2020. júl. 15. 19:11
 8/12 anonim ***** válasza:
34%

Én értelek, kérdező, ugyanezt csináltam és engem sem tiltott le az én pasim.

Aki nem érti: teljesen el akartam szigetelődni tőle, hogy gyenge pillanataimban se tudjak kapcsolatot keresni vele. Ha én tiltom le, azt bármikor feloldom, az nem megoldás.

Próbáltam neki elmagyarázni, kértem, azt mondta, nem tilt, mert nincs rá oka.

A végén szabályosan kihisztiztem, megtette. (Aztán 1 hónap múlva feloldotta, rám írt, megint ismerősnek jelölt, én meg nem voltam elég erős, és válaszoltam, visszajelöltem. De ez már más történet, aminek még nincs kifutása.)

2020. júl. 15. 21:05
 9/12 anonim ***** válasza:
Ugyan már! Bármikor irhatsz neki egy másik regsiztraciorol.
2020. júl. 15. 21:30
 10/12 A kérdező kommentje:
De nem lesz 2 fb fiókom
2020. júl. 15. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!