Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Novemberben megkerte a kezemet. 2 het mulva eskuvo. Ma este ezt a beszelgetest talaltam a telefonjaban." Én meg megnősülök majd kiderul jo dontes volt vagy sem. Birok e a veremmel vagy sem." Mit tegyek?
Most mit tegyek? Ez nekem nagyon rosszul esik, hogy ezt latom a telefonjaban, egy baratjanak irta.
2 eve megcsalt ami kiderult tobb lannyal is...igaz en nekem is volt vaj a fulem mogott randiztam titokban valakivel meg az ő megcsalasa elott, de vegul elkotelezodtunk egymas mellett en nagyon szeretem. Azt hittem ő is, bar tobbszor mondta hogy nagyon fel a hazassagtol. 40 eves most es tudja hogy el kell ra szannia magat, de fel. En 28 eves vagyok. Miert irt ilyen mondatot?
Ezért nem kell turkálni a másik telefonjában :D
Egyébként meg szép kis kapcsolat, mindketten csaltátok a másikat..Nem jósolok túl sok jövőt. Kivéve,ha nyitott házasságban éltek majd és orrba-szájba csaljátok egymást.
23L
"2 eve megcsalt ami kiderult tobb lannyal is..."
Na, eddig a pontig sajnáltalak. Egy szánalmas ostoba tyúk vagy, ha hozzámész, tényleg megérdemled, hogy mellette cseszd el a maradék fiatalságod. Istenem, nőként mennyire felpofoznám az ilyen hülye nőket...
Én nagyon szeretem...
Mit?
Mit lehet nagyon szeretni egy olyan emberen aki nem egyszer megcsalt ? Az üzenetből világosan kitűnik az is hogy ez mások számára is nyilvánvaló..
És még most sem biztos benne
hogy kell e neki a házasság (magyarul te!)
És hogy vajon a gatyájában tudja e tartani az "agyát "
Ez már most mínusz nulla értékű kapcsolat a szememben..
Te meg szereted...
Olyan ez mint egy kedvenc kajád..szeretem a megpörköltet ...igaz hogy ez romlott, de a neve marhapörkölt és mivel szeretem, megeszem...Jó étvágyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!