Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem még hogy átgondolja tiltás után is a dolgokat? Ha egy pasinak túl sokat írtam az ok rá hogy szó nélkül tiltson? Van esély hogy átgondolja ha tényleg lelkis,érzelmes pasi?
Ott rontottad el valószínűleg, hogy sokat írtál kéretlenül ezért is tiltott le.
És a tiltassal búcsúzott el. Emberi vagy sem mindegy, így jártál.
Én nem fogok így járni, mert ha észreveszem, hogy nem kellek nem zaklatom és kész. Magadat járattad le totálisan. És te hiába várod el, hogy írjon egy búcsúuzenetet, hogyha te meg nem hagytad békén.
Azt gondolhatta, hogy hibbant liba vagy és neked nem ér a szép szó semmit, még inkább rástartoltál volna. Így megoldotta egyszerűbben időhúzás nélkül.
Kedves eddig válaszolók!
Én úgy gondolom hogy felnőtt ember mond annyit hogy vége és ha utána nem érti az illető az már más hogy ha úgy tiltja le.Mondjuk én ezt a letiltást inkorrekt,gusztustalan lépésnek tartom.De az hogy valaki ki se böfögi a vége szót,hanem szimplán nem válaszol semmire,és tudja hogy a másik várná a talit,na az egy nagyon ronda dolog,a tetejébe még a tiltás is.Felnőtt emberek vagyunk,kommunikáció mindennek az alapja.De igen pont az ilyen undormány emberek és viselkedés miatt tart itt a világ..
"Csak az ócskaságok tudnak túl lépni könnyen."
Olyan férfiakon nem nehéz túllépni. És persze nem vagy érzéketlen liba, inkább túlérzékeny a nagy semmiért.
"Van esélyem még hogy átgondolja tiltás után is a dolgokat? Ha egy pasinak túl sokat írtam az ok rá hogy szó nélkül tiltson? Van esély hogy átgondolja ha tényleg lelkis,érzelmes pasi?"
Nincs rá(vagy nagyon kevés az 0,01%) esély, hogy újra kezdje veled az ismerkedést.
Külföldről jött és te aggodalmadban elkezdted kérdezgetni mintha a barátnője, vagy az anyja lennél. Attól, hogy érzelmes vagy nem kell rátapadni, mint a pióca, lehet ő magától írt volna neked, hogy hazaért, van ideje randizni stb.
De te nem bírtad kivárni. Hiába lelkis a pasas szerinted lehet nem bírta idegekkel.
Vagy más nővel ismerkedett össze és inkább neki adott esélyt. Fair, unfair az attitűdje... Tiéd se volt az, miért várod el tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!