Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Letiltanád a legjobb haverod,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letiltanád a legjobb haverod, ha letiltaná a barátnődet?

Figyelt kérdés

Nemtudom... engem mindig úgy neveltek nem szabad más csajára hajtani. NEM is hajtottam. A legjobb haverom szerzett barátnőt, valószínűleg el is jegyzi majd és a felesége is lesz. Szóval komoly kapcsolat.

Nekem a barátnője nem jön be. Ő jelölt be Facen mármint a csaj és hónapokig írkáltam vele, de csak azért NE haragudjanak meg rám, hogy nem akarok. Sok hülyeséget írkált nekem amire végképp nem voltam kíváncsi és próvált a haveromról kémkedni ki tőlem dolgokat. Stb. Annyira idegesített állandóan írkál, még a mobilom is mindig lemerült az írkálástól.

Egyszer csak küldtem a haveromnak jó zenét Spotifyről, ami nekem tényleg tetszett. Nem gondoltam volna azt a választ kapom, hogy a barátnője is hallotta, mivel ott volt vele mikor megnyitotta és, hogy a barátnője azt üzeni ő kidobná az autórádiót, ha ilyen szart hallgatna az ablakon. Erre úgy felidegesedtem letiltottam a barátnőjét (de nem csak a beszólásért, hanem azért is, mert nonstop pipegett nekem Messengeren) és erre a LEGJOBB haverom meg letiltott engem is.

Bocsánat a hosszú írkálásért, de röviden nem tudtam megírni mi a szituáció. Kérem írjátok meg szerintetek ez volt-e a helyes döntés felőle, illetve ki a hibás, stb.

Hozzáteszem a haverom ismert, hogy gyerekes vagyok, és mégis ilyet tett velem.

Szerintem nem vagyok hibás, mert én már az elején megírtam neki, hogy bejelölt a barátnője és szerintem bűn másnak a nőjével írkálni. Nekem olyan fura volt az egész.

2022. aug. 29. 12:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
Papucs a haverod. A csaj meg kémkedett utána, azért akart belőled kiszedni mindent...
2022. aug. 29. 12:50
 2/11 anonim ***** válasza:
96%

Borzalmasan primitív az egész csapat.

Elég lett volna némítani, néha meg válaszolni neki am...

Ah, hány évesek vagytok, 12?

2022. aug. 29. 12:52
 3/11 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem jogos. Szo nelkul letiltottad a parjat, ok pedig mar ketten egy csapat.

Ha annyira zavart h irkal akkor ez lett volna a megoldas:

"Vivi, kerlek ne irogass ennyit, nem szeretem egesz nap nyomkodni a telefonomat meg szamomra nem komfortos kettesben chatelni, legkozelebb Maten keresztul uzenj, hacsak nem valami fontosrol van szo, meg amugyis, penteken ugyis egyutt fogunk mindharman moziba menni, majd ott beszelgetunk"

VAGY

"Szia Mate, kicsit kellemetlen ez a tema, de nem tudnad valahogy jelezni Vivinek, hogy ne irogasson nekem folyton? Nem akarom megbantani, viszont nekem kellemetlen a baratnoddel beszelgetni a hatad mogott. "

2022. aug. 29. 12:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja és még egy dolog: Más nőjére nyomulni nem szabad, nem pedig beszélgetni vele...
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
 6/11 anonim ***** válasza:
82%
A letiltás sose jó módszer. Ha az exed zaklat még akkor seeee. Legroszabb esetben nem olvasod el és nem reagálsz csak ha kedved tartja.
2022. aug. 29. 13:11
 7/11 anonim ***** válasza:
93%

mondcsak, ha terhes a chatelés, miért nem mellőzted? Nem kötelező azonnal válaszolni, ha 5-6 órákat váratod, hamar megunja...

ez a letiltás gyerekes lépés volt és várhatóan nem a te verziódat ismeri a haverod, szóval érthető a reakciója

2022. aug. 29. 13:13
 8/11 anonim ***** válasza:
88%
"Szóval komoly kapcsolat"
2022. aug. 29. 14:19
 9/11 anonim ***** válasza:
17%

"és próvált a haveromról kémkedni ki tőlem dolgokat"

Engem pl ez érdekelne hogy nem félregondolod csak megakarta jobban ismerni mert nekem pl legjobb haverom barátnője eredetileg azért kezdett el velem beszélgetni hogy ajándékötleteket adjak neki meg ilyenek

A gyerekességet te kezdted el azzal hogy letiltottad, semmi értelme nem volt senkinek nem kell válaszolnod mert ír és felkéne fognod hogy ahogy te is Ő is a barátod életének a része, de ha választás elé rakod kit fog választani? Még nem is lennék mérges haveromra ha valamiért letiltana mert a barátnője azt mondta, nem velem fog megházasodni és az Ő élete, de te ezt most elérted egy zenén amire csak mondott egy kritikát a lány és a barátod valszeg megírta mert viccesnek gondolta

"Szerintem nem vagyok hibás"

Pedig eléggé hibás vagy még a saját elveddel is ha más nőjével írni bűn miért folytattad? Egy random zene miatt egy érdeklődő/barátkozni akaró lányt lehet meg is bántottál mert tudod lehet csak jóban akart veled lenni de nincs közös témátok csak a barátod így persze hogy róla kérdez/beszélt és még sorolhatnám. A vége ugyanaz hogy ezt te rontottad el elég erősen egyoldalúan

2022. aug. 30. 00:58
 10/11 anonim ***** válasza:
71%

A haverod egy simp gyökér, ez az egyik része. A másik, hogy 1, senki nem tartott a fejedhez fegyvert, hogy írkálj a csajjal és 2, jóval korábban mondanod kellett volna neki, hogy ez a lány kavarja a szrt a háta mögött, kémkedik róla, infókat szerez, nem bízik benne.

Lehet akkor is dobott volna a haverod, de legalább tiszta a lelkiismereted. Most sem csinálták semmit, én is letöröltem volna a pcsába és találkozni se találkoztam volna vele többet. Az anyja ..csáját hajigálja ki szépen az ablakon.

2022. szept. 3. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!