Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letiltanád a legjobb haverod, ha letiltaná a barátnődet?
Nemtudom... engem mindig úgy neveltek nem szabad más csajára hajtani. NEM is hajtottam. A legjobb haverom szerzett barátnőt, valószínűleg el is jegyzi majd és a felesége is lesz. Szóval komoly kapcsolat.
Nekem a barátnője nem jön be. Ő jelölt be Facen mármint a csaj és hónapokig írkáltam vele, de csak azért NE haragudjanak meg rám, hogy nem akarok. Sok hülyeséget írkált nekem amire végképp nem voltam kíváncsi és próvált a haveromról kémkedni ki tőlem dolgokat. Stb. Annyira idegesített állandóan írkál, még a mobilom is mindig lemerült az írkálástól.
Egyszer csak küldtem a haveromnak jó zenét Spotifyről, ami nekem tényleg tetszett. Nem gondoltam volna azt a választ kapom, hogy a barátnője is hallotta, mivel ott volt vele mikor megnyitotta és, hogy a barátnője azt üzeni ő kidobná az autórádiót, ha ilyen szart hallgatna az ablakon. Erre úgy felidegesedtem letiltottam a barátnőjét (de nem csak a beszólásért, hanem azért is, mert nonstop pipegett nekem Messengeren) és erre a LEGJOBB haverom meg letiltott engem is.
Bocsánat a hosszú írkálásért, de röviden nem tudtam megírni mi a szituáció. Kérem írjátok meg szerintetek ez volt-e a helyes döntés felőle, illetve ki a hibás, stb.
Hozzáteszem a haverom ismert, hogy gyerekes vagyok, és mégis ilyet tett velem.
Szerintem nem vagyok hibás, mert én már az elején megírtam neki, hogy bejelölt a barátnője és szerintem bűn másnak a nőjével írkálni. Nekem olyan fura volt az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!