Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Letiltanád a legjobb haverod,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letiltanád a legjobb haverod, ha letiltaná a barátnődet?

Figyelt kérdés

Nemtudom... engem mindig úgy neveltek nem szabad más csajára hajtani. NEM is hajtottam. A legjobb haverom szerzett barátnőt, valószínűleg el is jegyzi majd és a felesége is lesz. Szóval komoly kapcsolat.

Nekem a barátnője nem jön be. Ő jelölt be Facen mármint a csaj és hónapokig írkáltam vele, de csak azért NE haragudjanak meg rám, hogy nem akarok. Sok hülyeséget írkált nekem amire végképp nem voltam kíváncsi és próvált a haveromról kémkedni ki tőlem dolgokat. Stb. Annyira idegesített állandóan írkál, még a mobilom is mindig lemerült az írkálástól.

Egyszer csak küldtem a haveromnak jó zenét Spotifyről, ami nekem tényleg tetszett. Nem gondoltam volna azt a választ kapom, hogy a barátnője is hallotta, mivel ott volt vele mikor megnyitotta és, hogy a barátnője azt üzeni ő kidobná az autórádiót, ha ilyen szart hallgatna az ablakon. Erre úgy felidegesedtem letiltottam a barátnőjét (de nem csak a beszólásért, hanem azért is, mert nonstop pipegett nekem Messengeren) és erre a LEGJOBB haverom meg letiltott engem is.

Bocsánat a hosszú írkálásért, de röviden nem tudtam megírni mi a szituáció. Kérem írjátok meg szerintetek ez volt-e a helyes döntés felőle, illetve ki a hibás, stb.

Hozzáteszem a haverom ismert, hogy gyerekes vagyok, és mégis ilyet tett velem.

Szerintem nem vagyok hibás, mert én már az elején megírtam neki, hogy bejelölt a barátnője és szerintem bűn másnak a nőjével írkálni. Nekem olyan fura volt az egész.

2022. aug. 29. 12:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Borzalmas ez az íráskép. Nagyon primitív és gyerekes bagázs vagytok. Teljesen életszerűtlen az egész. Ha meg valóban igaz, akkor csak azt mondhatom, hogy jobb külön utakon járni. Hátha megjön valamelyikőtök esze.
2022. nov. 1. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!