Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon hiányzik, mit tudok tenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon hiányzik, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Megismertem egy srácot egyetemen, onnan lettünk jóba, hogy egyszer nagyon berugtam és hazakísért. Onnantól sokat beszélgettünk, irogatott, találkoztunk (mint baráti társaság többen). De nagyon sokat írogattunk. Rendkívül kedves és aranyos volt. Nekem viszont (akkor még gyakrabb volt, de most is tart azért) van egy összejárós szex kapcsolatom egy sráccal, akivel ő is jóban van. márciusban aztán nyilvánvaló is lett, hogy miért írt ennyit meg volt ilyen kedves. Elmondta, hogy szeret. Mivel jelenleg nem vágyom kapcsolatra és szeretném “élvezni az életet”, nemet mondtam. Megbeszéltük, hogy barátok maradunk. Az jól is működött, csak kevesebbet írt, messze nem annyit mint előtte, nem volt màr olyan kedves, csak sok egyszavas, rövid, de ugyan úgy poénos válaszok.

Aztán egy idő után már kb egyáltalán nem keresett, nyárra hazamentünk nem találkoztunk. Egész nyáron kétszer beszéltünk, akkor is én írtam rá, hogy lenne-e kedve találkozni, bulizni menni (többiekkel). Mindig nemet mondott, mert nem volt otthon.

Arra jöttem rá, hogy hiányzik. Olyan értelemben, nem is az, hogy rájottem szeretem, csak sosem törődött velem soha senki ennyit, sosem volt olyan (az exemen kívül), aki megkérdezze milyen a napom, hogy vagyok, milyen lett a vizsgám. Amikor találkozunk nagyon szórakoztató volt, sok poén. És végtelenül kedves és udvarias. Nagyon hiányzik. Mostanában max pár ilyen “degradáló/poénos piszkálás” humor, de semmi több. Mondom, kb vissza sem ír. Ha találkozunk is, kb megtűr, mint hogy aktívan velem akarna lenni.

Tudom elrondottam

Mit tudnék tenni? Nem szeretnék vele összejönni, mert továbbra is tartom magam a nem-kapcsolathoz, csak hiányzik a közelsége, az hogy valaki úgy bánjon velem mint Ő velem..

2022. aug. 19. 00:13
 1/10 anonim ***** válasza:
92%

Semmit. Már másfele orientálódik. Törődj bele, hogy nem vállalja fel a “reménytelenül szerelmes trubadúr” szerepét, hogy az egodat pátyolgassa.

Ez a vonat elment.

Nőj fel!

2022. aug. 19. 00:18
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

"Nem szeretnék vele összejönni"

Ő viszont szeretett volna , és tudja nagyon jól , hogy veled csak az idejét vesztegetnè.

A srác meg érti mit jelent ha egy nő azt mondja hogy "nem"

Respect

2022. aug. 19. 00:44
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

Nem rontottad el! Ő kapcsolatot szeretett volna, te nem, ezt tisztáztátok, és ő eszerint is viszonyul hozzád. Most sem akarsz tőle semmit, akkor nem várhatod, hogy újra közeledni kezdjen.

Az lenne a baj, ha provokálni kezdenéd, hátha még mindig tetszel neki, na ott veled valóban gond lenne. Keress olyat, akit te is szeretnél közel engedni magadhoz, és attól várd a törődést, ne olyantól, akit egyértelműen elutasítasz.

2022. aug. 19. 00:55
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Te nem a fiúba vagy szerelmes, hanem abba, amit ő nyújtott neked. Ha belegondolsz, így a krumplifőzeléket "szeretjük", mert finom az íze. Ez nem mély szeretet. Egyébként visszakéredzkedni hozzá szerintem nagyon kicsi az esélyed. Egyszer már határozott nemet mondtál, ezt ő tiszteletben tartva lezárta magában a dolgot. Innen szinte soha nincs már visszaút. Elment a hajó.
2022. aug. 19. 04:11
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Hála a jó égnek, hogy a srácnak van tartása. Kapcsolatra nem kell, de azért minden olyat nyújtson a szexen kívül, ami egy “barátnőt” illet meg? Kicsit nagyra vagy magaddal…
2022. aug. 19. 07:45
 6/10 anonim ***** válasza:
75%
Teljesen szabadnak lenni magányos dolog. Ahhoz, hogy megértést kapj, közel kell engedni magadhoz valakit és nem szabad megégetni. Amíg "szabad" vagy, ehhez az állapothoz hozzá kell szoknod. Kérdés, hogy számodra mi a fontosabb: élni az életed - de akkor tényleg egyedül, vagy élni a ritka lehetőséggel, hogy valakinek tényleg fontos vagy?
2022. aug. 19. 08:07
 7/10 anonim ***** válasza:
25%

"Elmondta, hogy szeret."

kérdező, megvan még, amit akkor írt? konkrétan hogy fogalmazott? szeretlek? vagy szerelmes vagyok beléd?

"Mostanában max pár ilyen “degradáló/poénos piszkálás” humor, de semmi több."

úgy érted, téged piszkál, mintha kicsit bunkózna?

2022. aug. 19. 11:36
 8/10 A kérdező kommentje:
Élőben mondta
2022. aug. 19. 13:09
 9/10 anonim ***** válasza:
63%
de mit mondott konkrétan, hogy fogalmazott?
2022. aug. 19. 13:11
 10/10 A kérdező kommentje:
Leültünk egy padra beszélgetni egy buli után. Ketten maradtunk a többiek hazamentek, ez már inkább reggel volt, olyan 5-6 körül. Leültünk egy padra még meginni a maradék söreinket, akkor mondta, nem tudom pontosan hogy kötöttünk ki ott de annyi, hogy “ja amúgy már egy ideje akartam valamit mondani. Többet érzek irántad mint barátság, már egy ideje, csak sosem tudtam hogy mondjam el meg mikor”. Erre volt az, hogy mondtam neki nekem ő csak barát mire kicsit meg is érzékenyült. Elfordult és hallottam, hogy elcsuklik a hangja amikor azt mondja, “értem, semmi baj, mindenestre ezt el szerettem volna mondani mert már egy ideje bennem volt”
2022. aug. 29. 03:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!