Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne valakit utolérni?
A helyzet az, hogy nemrég megismertem a neten egy lányt, és nagyon jól kijöttünk, konkrétan oda meg vissza volt értem. Találkozni még nem találkoztunk, de már közel egy hónapja beszélgetünk, viszont egyik napról a másikra, mindenféle ok nélkül letiltott. Másnap este levette a tiltást, ismerősnek is jelölt, én elfogadtam, és ma próbáltam neki írni, de megint törölt az ismerősök közül, ezúttal nem tiltott.
Mivel ennyit azért már tudok róla, ő nem ilyen típus, megmondja ha nem szeretné folytatni a dolgot, de a beszélgetésünk alapján nem úgy álltunk, mint akinek ez megfordul egyáltalán a fejében.
Szóval innen gondolom azt, hogy ezt az egészet nem ő csinálja, és szeretném valahogy utolérni. Ugyan visszavette mindenhonnan a tiltást, de írtam neki instán, illetve egy másik profilról is, de tiltás lett a vége akkor.
Valahogy szeretném elérni, beszélni vele, de sajnos a telefonszámát nem tudom, és már kifogytam az ötletek közül. Mit csináljak, hogy próbáljam meg elérni?
#6 de ezt így egy hónap után? ha annyira érdektelen vagyok, 2-3 nap alatt is tilthatott volna, az is lehet hogy csak naiv vagyok, de szerintem nem ő az aki szórakozik :/
#7 hát ja, ezért gyanús ez az egész, mesélte hogy valaki ismerkedni akart vele, de lerázta, mert már itt vagyok neki én, aztán ezzel nekem gyanússá vált, hogy a másik srác keze van a dologban, de lehet tényleg csak én gondolom túl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!