Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szó nélkül elköltözött az élettársam. Telefonja ki van kapcsolva. Nem tudom utolérni. Azóta nem beszéltünk, nem találkoztunk. Tudom, hogy egy nőhöz költözött. Volt már valaki hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
2014. jún. 3. 07:58
1/18 anonim válasza:
Igen, voltam. Ilyenkor kell erősnek lenni, ne hivogasd, csak attól kaphat észbe. Meg lejáratni sem akartam magam a másik nő előtt. Te párod is jellemes ember volt.
2/18 A kérdező kommentje:
Igen,sajnos elég gerinctelen alak.Az fáj a legjobban,hogy még okot sem adtam rá,hogy így elbánjon velem.
2014. jún. 3. 08:09
3/18 anonim válasza:
"elég gerinctelen alak"
Inkább örülj, hogy lelépett.
4/18 anonim válasza:
Túl jó voltál neki. Az a nő új, érdekes, majd eldől mi lesz. Csak ne fogadd vissza, mert megint megteszi, aztán egyszercsak nem jön vissza többet.
5/18 A kérdező kommentje:
Aki egyszer már megtett valamit,az újra megfogja tenni.
2014. jún. 3. 08:18
6/18 anonim válasza:
most még nyilván nagyon fáj, de hamarosan elérkezik az idő, mikor érzed majd: de jó, hogy megszabadultál tőle.
7/18 anonim válasza:
Pontosan! Őrizd meg a méltóságod és ne hívogasd! Ha maradt még cucca, szedd össze és tedd ki. Ha van kulcsa és nem adta vissza cserélj zárat. Te ne vedd fel a telefont ha hívna! Bonts egy pezsgőt és örülj neki, hogy elment!
8/18 anonim válasza:
Volt már vaklaki hasonló helyzetben és még sokan lesznek is.
9/18 anonim válasza:
Ezert nem szabad csak ugy osszebatyuzni valakivel.
Ennyit er egy elettarsi kapcsolat nem vagy neki jo lecserel mert ertektelen vagy.
Legkozelebb okossan valasz es tovabb ismerkedj ne dobd ossze a szennyest.
Olyan ferfit valasz akinek van hol laknia
10/18 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__56..
Ha még mindig nem jött vissza, akkor sanszos, hogy nem is fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!