Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megkertem hogy tiltson le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkertem hogy tiltson le engem, de megkerdezte biztos ezt szeretnem e. Ezek alapjan nem akar letiltani?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom gyerekes vagyok. Az elozmeny nem igazan szamit.

Megkertem tiltson le, es o megkerdezte biztos ezt szeretnem e.

Miert kerdezte meg, miert nem tiltott le?

Aki bantani akar, ne tegye nem fogok ra reagalni de tudom hogy sokan ugy fogtok tenni mintha kb embert oltem volna.

tegnap 19:21
A kérdező szavazást indított:
Azert kerdezte meg mert o nem szeretne letiltani
Mas okbol
3 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Túlgondolod haver.

Illendőségből kérdezett vissza.

tegnap 19:24
 2/3 anonim ***** válasza:

"Aki bantani akar, ne tegye nem fogok ra reagalni de tudom hogy sokan ugy fogtok tenni mintha kb embert oltem volna."

Pont nincs olyan kedvem, hogy letoljalak. Nem érdekel mit csinálsz. De én biztos nem kértem volna meg hanem letiltottam volna és nem oldanám fel semmikor a jövőben.

tegnap 19:26
 3/3 anonim válasza:
Senki nem fogja tudni megmondani neked. Nem ismerünk sem titeket, sem a történet hátterét.
tegnap 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!