Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérdeztétek már a férjeteket-feleségeteket, hogy melyik magyar színésznő-színész, vagy akár külföldi tetszik neki a legjobban? Ha igen, mit válaszolt?
Igen. Halle Berry. Tök ellentétem, skandináv típus vagyok.
De nem vonok párhuzamot soha. Mármint a párom egzotikus szépségnek tartja, de ennyi. Nem ilyen típusú nőket keresett előttem sem.
1-es! Én is.:)
3.! Én nem tartom óvodás szintnek, csupán kíváncsi voltam, melyik színész tetszik neki. De köszi neked is!
Egyébként csupán külsőségre voltam kíváncsi, nem természetre, vagy színészi tudásra.
Persze. A férjem szívesen meghúzná Jennifer Anistont.
Én sötét hajú,bőrű,zöld szemű vagyok. Totál ellentét.
Így ennek semmi értelme nincs, mivel a megkérdezett személy ilyenkor fogja a külső ideálját, amihez hozzápasszol egy számára megfelelő belsőt és ezzel kész is.
Érdekesebb lenne, ha azt kérdeznék, hogy kivel feküdnének le - ott nem számít a belső, csak a külső vonzalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!