Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat, hogy az ember szerelmes lesz másba, amikor már házas, és mégis a házasságában marad? Miért? Az anyagiak miatt?
Figyelt kérdés
2023. aug. 20. 16:42
31/68 anonim válasza:
Mert attol ha esetleg beledszeret, ottjkn nem biztos h olyan rossz dolga van, es nyikvan a feleseget ks szereti ha nem is szerelemmel, meg a kotodes megvan a feleseg fele. Haz is gyerek is esetleg, tehat még te csak szerelmedet adod neki, a felesege sok minden mast is. Biztonsagot gyereket, sheretett kotodest
32/68 anonim válasza:
Ugy kepzeld el mint 1 halmazt, a feleseg resze ketharmad, te reszed 1 harmad. Még te csak szerelmet adsz neki a feleseg minden mast
33/68 anonim válasza:
"De mire jó az élet, ha nem a szerelmed mellett élheted le?"
A mostani párja is egyszer a szerelme volt és vele tervezte leélni az életét. Te szerinted meddig lennél a szerelme? 2 év? Esetleg 3?
Na ezért nem válnak el.
34/68 anonim válasza:
Szuper, aztán hazahordotok minden fertőzést.
35/68 A kérdező kommentje:
33/ ezt nyilván senki nem tudhatja... lehet kitartanánk 50 évig ;) és akkor most összeszorított foggal megvárja, míg elmúlok belőle?
2023. aug. 22. 00:22
36/68 A kérdező kommentje:
32: azért mert mi még az elején tartunk...
2023. aug. 22. 00:23
37/68 anonim válasza:
36
Nem is fogtok máshol
A saját érdekedben keress szabad pasit. Nagyon sírni fogsz te meg.
38/68 anonim válasza:
Olyan pasi nincsen aki nem anyagias. Iszonyatos látni amikor felcsillan a szemük és megváltozik a hangjuk egy kis zseton reményében
39/68 A kérdező kommentje:
37: semmit nem akartam volna ha tudom, hogy foglalt... én sem szeretem az ilyesmit... gondolom otthon éppen fasirt volt egy pár hónapig, amig jött ment jobbra balra.
Azért köszönöm mindenkinek a válaszokat, ilyenkor az ember nem lát tisztán...vagy nehezen...
2023. aug. 22. 08:13
40/68 anonim válasza:
Saját érdekében, inkább szállj ki belőle. Ha hideget, akkor meg inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!