Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki hogy engem ez nagyon zavar és vele szeretnék lenni?
Figyelt kérdés
Barátnőm még 3 napig van itt és elutazik 10 napra. Ahelyett hogy velem találkozna és együtt töltenénk még ezt a pár napot,ő inkább elmegy a barátnőivel bulizni. Jó szórakozást kívántam neki meg úgy tettem hogy semmi gond nincs. De belülről remegek és nagyon fáj hogy nem velem akarja tölteni a ma estét. Elmondjam neki szerintetek?2022. dec. 14. 15:52
31/43 A kérdező kommentje:
Egész éjjel sírtam ,azért mert félek hogy elveszítem.Ő a mindenem. Nem is tudom hogy kimutatni neki. Nem aludtam semmit
2022. dec. 14. 17:08
33/43 anonim válasza:
Az elején minden mézes-mázas, újdonság varázsa ugye, utána ez sajnos alábbhagy. Ezt tudhatnád már 25 évesen, nem lesz mindig az, mint az elején.. nekem is szar volt ezt felfogni, de 26 éves fejjel már én is tudom ezt. El kell fogadni sajnos, hogy nem csak mindig veled lesz, nem csak veled lesz programja még amúgy is fiatal csajszi, kell is a tér.. nem kell megfojtani egymást. Nem kell parázni, ha bízol benne nem tesz semmi rosszat főleg, ha normális lány. Te is szervezz programokat a barátaiddal addig is, foglald el magad és ne sírj, hisz nincs miért. Azért jó látni, hogy egy férfi is ennyire érzelmes. Fel a fejjel! :) Tíz nap nem a világvége.
34/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vígasztalást utolsó :) amúgy első komoly kapcsolatom. Lehet hogy nem kéne ennyire túlreagálnom dolgokat. De valamiért nem érzem hogy annyira szeret most. A tegnapi veszekedésünk óta
2022. dec. 14. 17:22
35/43 A kérdező kommentje:
Totál az ellenkezőjét mondom annak amit érzek. Hogy jó szórakozást kívánok neki és érezze jól magát. Meg hogy megérdemel egy kis kikapcsolódást annyi tanulás után. De belülről ég a lelkem, de nem akarom elmondani neki, nem akarok hisztizni. Azt mondja ki kell kapcsolódjon és a barátnői hajtják hogy menjen velük.
2022. dec. 14. 17:26
36/43 anonim válasza:
Értjük, baszki. Kontrollmániás ideggyenge hisztigép vagy.
38/43 anonim válasza:
#7 attól hogy egyszer bulizik még fontos neki a kapcsolat. Nyilván szeretne a barátnőivel is lenni. Ne random állíts be hozzá, már le volt beszélve a programja. Inkább kérdezd meg hogy amig még itthon van, nem akar e veled lenni a buli után.
39/43 anonim válasza:
Jézusom, 25 éves "férfiként" baromi gáz ez a picsogás! Nőj fel, kérdező! Nem körülötted forog a világ, hadd töltsön már egy kis időt szerencsétlen lány más emberekkel is! Pláne ha eddig sülve-főve csak veled volt. Úgy csinálsz, mintha egy fél évre menne el. Foglald el magad valami értelmes dologgal! Menjél te is a barátaidhoz, családtagjaidhoz, foglalkozz a hobbijaiddal, csináld a dolgaidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!