Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek féltékeny lennék, ha zavar, hogy a párom minden egyes nap elmondja a kutyájának mennyire gyönyörű?
Figyelt kérdés
Őszintén szólva tényleg zavar és mindig mondom neki, hogy nekem nem mondja ezt minden nap... De kicsit olyan érzésem is van ezzel kapcsolatba, vagyis a kutyájával, mintha tényleg szerelmes volna belé (persze nem komolyan de nem is kutyának nézi hanem kb embernek..). Mindig olyanokat mondd, hogy egyem a lukad meg anyukája meg mindenki hogy imádja a lukát ennek a kiskutyának. Szerintem kicsit beteges, mivel nincsen gyereke így nekem olyan, mintha azzal helyettesítené. De mit gondoltok, ez normális és csak én fújom fel a dolgot? Én is imádom a kiskutyámat mégse dicsérem agyba-főbe, hogy ha elmegy vizet inni mennyire ügyes ez a kiskutya nyájasan szólva meg hasonlók. Meg szerintem is szép a kiskutyám de azt se mondom minden egyes nap akár többször.2022. máj. 22. 12:29
1/6 anonim válasza:
Esetleg ha neked is mondaná hogy mennyire ügyes vagy ha megiszol egy pohár vizet akkor jobban éreznéd magad? Igen, felfújod a dolgot, én volt párom is pont ilyeneket mondott mint te, hogy én neki miért nem mondok ilyesmiket... Azért mert egy állatról van szó és olyan mint egy gyerek (én mondjuk nem gyerekpótléknak tartom). Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy a kutyát jobban szereti, ez másfajta szeretet. Ettől függetlenül "az egyem a lukát" duma elég cigányos és gusztustalan.
2/6 anonim válasza:
Mivel en azt láttam az ecemben hogy 1. Az anyja latja el a kutyáját, 2. Sétaltatni is kínnal viszi le, 3. Lesz.rja ha beteg
Így amikor ott simigatja meg kutyulimutyulizik meg bókolgat a kis dögnek, es szelfiket nyom magarol es a kutyarol a FB ra mintha vmi nagy állatbarát lenne(de ugye tarskereson ez imponál a nőknek..)egyszeruen szánalmasan röhejesnek es gusztustalannak tartottam.
A szeretet nem ott kezdődik hogy kutyulimutyuli de gyönyörű vagy.
4/6 anonim válasza:
szerintem ez nem féltékenység, hanem szimplán nincs hozzá gyomrod. egyébként nekem sem lenne, iszonyat émelyítő, ahogy egyesek a kutyájukhoz beszélnek
5/6 anonim válasza:
Dicsérjen meg, amikor az alomba pisilsz, vagy kérsz jutifalatot?
6/6 anonim válasza:
En is minden nap elmondom a kutyamnak,mennyire gyonyoru es mennyire szeretem. Llelgetem puszilgatom. Ugyanezert az elettarsam mar kirugna. Neki a kihivas kell.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!