Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki ha épp hosszú kocsi úton vagytok a barátokkal és a gyönyörű szép lány azt mondja álljunk meg kakilnom kell? Kiábrándulnátok?
2# Mondjuk barati tarsasagban hagy mondja mar, hogy kakilnia kell. Plane ha pl olyan, hogy nem vegez 2 perc alatt, akkor tudni fogjak, mikorra varjak. A kaki meg nem csunya szo, paraszt lenne ha azt mondana, szarnia, kulaznia stb kell :)
Aki meg ettol kiabrandul, hogy egy szep lanynak kakilnia kell, annak nem kell meg baratno xD
1. "Kakilnom kell"? Ez aranyos.
2. "Fosnom kell bazze, álljunk már meg mert ide tolok egy akkora kulát, mint az alkarom vazze!" Ez határeset. De engem azért érdekelnének a szexuális szokásai, ha tényleg gyönyörű szép.
3. Odarottyant egyet, aztán röhög, mint egy hiéna – na ez tényleg kiábrándító lenne.
Áh erről van sztorym! Kisasszony nagyon nehezen oldódott fel. Szintén több órás út kocsival, majd túra, kocsi út vissza. Na a vissza úton tünt fel, hogy már gornyad, kiló vizek folynak rajta, azt hittük brutál mesije van, meg is kérdeztük, megálljunk-e benzinkúton. Nem, nem. Biztos? Biztos.
A végén felsíkított annyira fájt neki, amikor már tárcsázni akartuk a mentőket, akkor vallotta be könnyezve, hogy nagy dolga lenne. A kuka nem ment el sem az erdőben, sem a vendéghàzba, sem a benzínkúton. A végén megálltunk az út mellett és vagy 40 percet vártunk a szülésre. Atyaég! :D
2. és 8.
Mosdóba??? Az út mellett?
Mellesleg velem megtörtént, szóltam, hogy a mosdóba kell mennem, erre elküldtek a MOSDÓBA, azaz a FÜRDŐSZOBÁBA. Mint kiderült, fürdő 2 volt a házban, de WC csak 1. És mivel nem a WC-t kérdeztem/mondtam, így ők sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!