Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi párkapcsolati magánéletét nézzük, mi a legkínosabb szituáció, amibe keveredhet? Van annál kínosabb, mint amibe én kerültem? Megkértem a barátnőm kezét, romantikusan, gyönyörű helyszínen, szemtanúk előtt, és nemet mondott...
Kb. így zajlott, és ezt mindenki hallotta...
- Nem? Miért? (én kérdem döbbenten)
- Mert nem akarom veled összekötni az életem.
- Hogyhogy? (én, halkan, hátha kevesebben hallják)
- Mert nem érzem elég jónak a kapcsolatunkat.
Ekkor álltam fel (mármint fél térdről).
Nem azért, de öregem, ezt illet volna korábban kipuhatolni...
Tudod ha így rákérdezel korábban, hogy "szeretnél majd velem összeházasodni egyszer?" -és már akkor tudtad volna, hogy igen vagy nem, és messze nem lett volna lánykérés még.
azért jobban jártál így, mint pár év múlva a válás miatt megnyomorodni
egyébként hogy jut eszébe valakinek a mai világban a házasság? manapság 0 előnye van, főleg egy férfinak, csak egy béklyó
Egyrészt azt is meg kell tudni, mit szól a lány az olyan lánykéréshez, ahol nem csak kettesben vagytok. Van aki szereti, ha minden rokona és barátja ott van, van aki nem bánja az idegeneket sem, van aki szerint otthon, a 4 fal között a legjobb, ahol csak kettesben vannak.
És ha ez a téma feljön, máris megtudod, hogy egyáltalán akar-e házasodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!