Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi párkapcsolati...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi párkapcsolati magánéletét nézzük, mi a legkínosabb szituáció, amibe keveredhet? Van annál kínosabb, mint amibe én kerültem? Megkértem a barátnőm kezét, romantikusan, gyönyörű helyszínen, szemtanúk előtt, és nemet mondott...

Figyelt kérdés

Kb. így zajlott, és ezt mindenki hallotta...

- Nem? Miért? (én kérdem döbbenten)

- Mert nem akarom veled összekötni az életem.

- Hogyhogy? (én, halkan, hátha kevesebben hallják)

- Mert nem érzem elég jónak a kapcsolatunkat.

Ekkor álltam fel (mármint fél térdről).

2021. jún. 17. 12:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ennél kínosabb, ha kiderül, hogy vki nem az igazi apja a gyerekének pl. Vagy hogy megcsalták.

Ez kicsit ciki, azért érzed nagyon-nagyon kínosnak, mert beképzelt vagy, és nem hagy téged a tudat nyugodni, hogy vki nem tart tökéletes párkapcsolati alapanyagnak, és hú, ezt mások is megtudták.

Pár jótanács:

- házassági szándékról azért illik nagyvonalakban lánykérés előtt beszélni

- arról is érdemes beszélni, merre tart a kapcsolat lánykérés előtt, a másik jól érzi-e magát

simán elképzelhető, hogy neki nem volt jó a kapcsolat, panaszkodott dolgok miatt, te legyintettél rá, mert neked jó, elvagy, mint a befőtt, aztán jön a meglepődött Pikachu-arc

- lánykérést nem érdemes szemtanúk előtt csinálni, mert lehet, hogy az amcsi filmek szerint romcsi, meg legyezgette volna az egódat, hogy mindenki gratulálgat meg a talpad nyalja, de egyrészt baromi kínos helyzetbe hozza a megkérdezettet, ha nem alkalmas neki még, és ha nebáncsvirágabb, lehet, hogy igent mondott volna akkor is, ha nem akar, mert kínosnak érezte volna a helyzetet... én ezt becsülöm a barátnődhöz hasonló csajokban, hogy őszinték

- ha már visszautasított, akkor ne legyél olyan nyuszi, hogy "ha igent mondott volna, akkor verem a mellem a haverok előtt, mint a pávián, de ha nem, akkor még véletlenül se hallják, mert az meg szomcsika a kicsi lelkemnek"... vagy akkor ugyanolyan hangosan kérdezd meg a szemtanúk előtt, vagy mondd azt, hogy "értem, otthon lenne pár kérdésem, mert négyszemközt szeretném feltenni".

2021. jún. 17. 12:57
 12/16 anonim ***** válasza:
53%

Ez a leanykerosdi maga egy ostoba gesztus. Vajon hanyan mondananak igent, csak hogy ne legyen ciki?

Legkozelebb felejtsd el a szinhazat.

2021. jún. 17. 13:46
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
"Legalább nem vesztegeti tovább az idődet, és az energiádat." Bonts pezsgőt! Örülj, h szabadultál, vagy javítsd meg az emberismereted, ill. a kapcsolatotokat.
2021. jún. 17. 14:20
 14/16 A kérdező kommentje:
Régebben volt róla szó, hogy egy nap megházasodunk. Úgy tűnik, menet közben megváltozott a véleménye, mert "nem elég jó a kapcsolat". Azért kértem meg a kezét, mert szeretem, és mert elérkezettnek láttam az időt.
2021. jún. 17. 14:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem, hogy létezik olyan, hogy kínos. Ezt a mentális beteg emberek találták ki, akik nem bírták maguknak megmagyarázni, hogy miért normális, természetes a helyzet amibe vannak. Ez van nálad is. Ez nem volt kínos helyzet, szóval ennál bármi kínosabb.
2021. jún. 17. 19:03
 16/16 anonim ***** válasza:
És utána megbeszéltétek? Hogy miért is nem elég jó a kapcsolat? Ha ez így van ő is hibás, sőt... Kommunikálni kellene. Vagy szakítani, ha annyira nem jó neki.
2021. jún. 18. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!