Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek az alábbi szituációban?
Nos, egy munkahelyre kerültem egy hölgy ismerősömmel, úgy láttam örül neki, előtte is szimpatikusak voltunk egymásnak. Éreztem rajta, hogy örül, hogy ott vagyok, kereste a társaságomat, sokat beszélgettünk, nevettünk. Arra gondoltam, akár lehet is köztünk valami...
Ez tartott kb 3 hétig, aztán, mintha kicsit csillapodott volna a dolog részéről, de én továbbra is kerestem a társaságát, de a beszélgetéseink nem voltak olyan jók, dinamikusak. Aztán kiderült, hogy jött oda egy másik fazon, most vele van "jóban". Még nem járnak de sokat beszélgetnek. Jobbnak láttam inkább visszavonulni és már nem keresem a társaságát.
VISZONT mikor egymásra köszönünk azt látom a szemében, hogy nem érti, hogy mi van és talán várja, hogy beszéljek vele. Szar ügy és nehéz. Nem olyan nő, aki havonta váltogatja a partnereit.
A másik srácot nem ismerem, de tény, hogy jobban néz ki, mint én, bár inkább mindketten az átlagos kategóriába tartozunk.
Tudom, hogy hagyni kellene az egészet a fenébe, de nehéz...
"... de tény, hogy jobban néz ki, mint én..."
Áh, nem érdemes versengeni. Úgyis elbukod.
1) ha megtetszik valaki, akkor lépj, mert más valaki fog lépni és/vagy szimplán az érdeklődését veszti. Tökölés mindig bukta.
2) most más férfival van "jóban" -> előtte sem volt komoly érdeklődő.
3) de lehet, hogy csak te élted bele magad, ő viszont szimplán csak kedves volt.
4) nem ismered annyira, hogy tudjad milyen gyakran váltogatja a partnereit. Ha tetszik valaki, akkor hajlamosak vagyunk idealizálni és teljesen félreismerni. Lehet 3 hét múlva megint mással lesz "jóban".
5) ez így alakult, lépj tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!